Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
CAMPING DARSTE... Un loc frumusel, verdeata, flori, umbra, foarte curat, apa calda, dusuri, toalete suficiente, curent electric si apa la fiecare rulota (cu mentiunea ca locul de parcare pentru o rulota este ingust pentru cei care au cort la rulota si vor sa-l monteze), linistit (daca nu ai parte de zgomotul masinii de taiat iarba, si daca nu auzi trenul noaptea, linia trecand aproape), loc speciat pentru facut gratar dotat cu niste gratare ca la restaurant, fara posibilitatea de a face vreun foc de tabara, primeste animale (cel putin caini stiu ca se primesc), fara manele, muzica sau petreceri zgomotoase. Un loc unde am mers de multe ori, cu placere, pana am descoperit ca sunt dotati si cu o scarboasa la receptie, de nu ne-a mai trebuit camping Darste cand am gasit-o de serviciu.
Nu votez pentru nici o locatie, nici nu propun vreuna, deoarece nu venim, fiind inscrisi la o alta calatorie.
Silviu Ghete scrie:Vineri (25 ian) am o delegatie in Brasov. Daca termin in timp util, voi trece pe acolo ca sa vad pe viu.
N-am terminat in timp util, inspectia s-a terminat pe la 17.30. Avand in vedere starea vremii, precum si faptul ca eram pe drumuri de la 6.30, n-am mai ajuns. Altadata.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Am stabilit cu secretara d-lui Marian, (Camping Darste)ca acesta sa ma caute, daca este interesat sa ne gazduiasca. Nu este de gasit niciodata la sediu, deci acum astept sa ma sune dansul sa stabilim o intalnire, DOAR in cazul in care doreste colaborarea. Daca nu, ma va contacta secretara sa-mi comunice pozitia dansului fata de aceasta problema.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Se pare ca a raspuns cand am cerut oficial pozitia dansului. Am ramas intelesi ca d-ul Curelea sa exprime in scris intentia noastra, urmand ca apoi sa am o intalnire (vizita) referitor la conditii, preturi, facilitati, program etc.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Nelu Predonu scrie:Aici puteti citi 86 de comentarii, pro si contra, cu referire la Camping Darste
Dle. Predonu... cele 86 de cometarii sunt oglinda acestui Plai, oglinda a tuturor... etc. etc.
Nu pot uita exprimarea unui fost prim minstru, care-i acum in puscarie, "asta-i Romania", ce sa fac ?
El care era prim ministru si ... credeti ca schimbam noi ?
Multumim de informatie. A fost utila.
@RAdu Pascu
...pe acest domn Marian ( managerul ) l-am sunat si eu de 4 ori saptamana trecuta si tot asa doamna care raspunde la acel nr de tel ma anunta ca ba a plecat .. ba va reveni ...
Pe celalalt nr de tel de la receptie am mai discutat cu ei de cateva ori pt ca le-am cerut detalii despre reducerea aplicata pt detinatorii de card FICC cum suntem noi .
O alta varianta care ar fi de luat in calcul e plaja mojo budeasa .....
Cred ca ar trebui sa ne gandim ce facem pana la urma ...
Acest subiect nu trebuie lasat la voia intamplarii...
Trebuie sa ne ocupam de treaba asta ... am vb acum 10 min cu Vasi Manea si va merge el pana la Natura Parc sa vada exact " care e treaba " ... si-n ce conditii se poate face o intalnire la care poate ar putea participa de exemplu 50 de echipaje .
Este una din optiuni si acest Natura Parc....
....daca avem mai multe optiuni poate facem si un sondaj de opinie .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
O intrebare catre toti rulotistii Club RV:
Nu ar fi mai bine sa stabilim o alta perioada pentru intalnirea nationala, avand in vedere ca 21-24 iunie se suprapune cu Rally Adria 22-29 iunie?
Intalnirea nationala se tine de Rusalii, pentru ca sunt zile libere pe care unii le pot cupla cu zilele de weekend si pot veni mai multi rulotisti, decat daca s-ar tine intr-un weekend cand nimeni nu se deplaseaza distanta mare pentru doar 2 zile. Nu cred ca se poate schimba data intalnirii.