Raportare mesaje

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Raportare mesaje

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Sa intelegem ca, decat sa-i puneti la punct pe cei care trebuie, mai bine opriti chat-ul? Imediat veti opri si forumul, nu? Am mai auzit asat de la cineva, adica domnul Curelea, ca sa nu se inteleaga gresit. De ce trebuie o comunitate privata de ceva din cauza altora?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Cei care trebuiesc pusi la punct au fost pusi la punct darrrrrrrrrrrrr s-a facut intr-un mod corect, normal si mai ales elegant . Au fost atentionati si li s-a explicat foarte frumos unde s-a gresit si cum urmeaza sa se procedeze in contiunare. Dintre aceia care trebuiau pusi la punct sunt si eu si vreau sa multumesc celor care m-au atntionat pentru modul decent si frumos in care au facut-o.
Cit despre chat se vede ca nu ati citit decit cea ce va intereseaza. S-a scris ca isi va relua functia dupa anumite remedieri .
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Aha, scuze. Sa inteleg ca esti delegat de moderatori sau admini sa raspunzi in locul lor sau s-a marit numarul moderatorilor sau esti un helper?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Popescu Niculae
Membru forum
14

Dl Serpesc v-am raspuns intr-un mod cit mai elegant , daca va deranjaza raspunsul meu imi cer scuze . Aluzia pe care o faceti e fara rost si o voi lua ca pe un compliment. Am raspuns fiindca am urmarit topicul si s-a scris ca va fi oprit pentru o scurta perioada pentru unele remedieri si mai ales pentru a se discuta cu aceea care fac si deschid numai polemici pe chat pentru ca acesta sa nu mai fie otravit de discutii contradictori .
NAE - 0761211081
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Ce remedieri ??!! ....avem si noi o varsta !!!!...credeti ca "halim" tot ce n-i se da ???
Chiar si pe chat ...una-i sa "discuti" in contradictoriu (diverse probleme) si alta-i sa "urezi" :roll: sanatate si viata lunga unui coleg! Nu se face asa ceva ,nici macar in gluma !
Si mai e o vorba .."nu mor caii cand vor cainii...si nici cainii cand vor stapanii"
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Popescu Niculae
Membru forum
14

Ionut chiar nu inteleg de ce esti atit de revoltat. Sincer nu vad motivul de suparare care nu te lasa sa HALITI cum te exprimi tu, asa ceva .-RUSINICA Ionut. Nu vezi normal ca atunci cind cineva preia ceva sa vina cu anumite schimbari ? Daca nu s-ar face ceva schimbari , atunci pentru ce s-a dorit schimbarea? Automat erea ceva care nu merge si automat cei care sunt noi alesi doresc sa unga elementele care scirtiiau si care au dus la invrajbirea membrilor acestui frumos CLUB RV. Ai sa vezi ca totul va reveni la normal , o normalitate dorita si aprobata de majoritatea membrilor CLUBULUI NOSTRU .
NAE - 0761211081
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Nu stiu de ce ar trebuii sa-mi fie rusine !?...nu m-am "prins"!
Fie si ca tine.....asteptam marea schimbare !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Catalin Mihailescu
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 25 Apr 1968

Mesaj de Catalin Mihailescu »

Chiar nu poate un moderator sa raspunda colegilor Serpescu si Bratulescu?
Domnul Popescu este cumva purtatorul de cuvant al forumului? Deoarece vad ca el raspunde si este la curent cu ce se "coace". Probabil ca da, pentru ca pe chat dansul se lauda ca atunci cand ajunge moderator are el grija.
Chiar nu vedeti ca de cand a fost inchis chat-ul numarul de membrii prezenti pe forum a scazut?
Am spus pe chat ca propun a toate mesajele sa fie aprobate prima data de un moderator si dupa aceea sa apara pe forum. Asa puteti controla ce se scrie.
Care a fost problema pt domnul Niculae de s-a luat de pozele lui Gigi in care aparea cu sotia lui? Precizez sotia nu amanta. Rezultatul au fost niste mesaje cu linck-uri neinteresante.
Am spus de problema cu pozele "busite" la transfer. Ce se mai aude cu ea?
Pe 12 iunie 2012 domnul Rusu zicea ca se lucreaza la noua pagina a Asociatiei. Cat mai dureza?
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Catalin Mihailescu scrie: ... Chiar nu vedeti ca de cand a fost inchis chat-ul numarul de membrii prezenti pe forum a scazut? ...
Catalin, suntem in perioada concediilor, uni vin, alti pleaca. Intra pe toate site-urile de profil si ai sa vezi aceeasi scadere a nr. de membri online.
Catalin Mihailescu scrie: ...Pe 12 iunie 2012 domnul Rusu zicea ca se lucreaza la noua pagina a Asociatiei. Cat mai dureza?
Cam pe la aceeasi data, dar a anului 2010, primeam asigurari din partea ta ca vei face o pagina a Asociatiei (a celeilalte Asociatii). Dupa cca. 4 luni nu se intamplase nimic. Intr-un final, Adi Tanasa, exasperat ca promisiunea ta nu mai prinde contur, a facut in cateva zile acea pagina pe care tu de luni de zile nu o facusei.
Asa ca nu inteleg de ce vii acum si mai pui astfel de intrebari.
Persoana care se ocupa de pagina, acum este plecata pentru 2 saptamani in strainatate, la intoarcere va finaliza si pagina la care lucreaza.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Topic ul este raportare mesaje ...
ce era off am sters .... mai sunt cateva mesaje off pe care le voi muta in subiectele ce le corespund....
In masura in care moderatorii sunt in fata calculatorului aceastia se ocupa si de rezolvarea mesajelor raportate....
Cu cat sunt mai multe contre pe forum cu atat au mai mult de munca moderatorii... .. eu sunt in concediu si nu am mai fost f activ , nu am mai moderat .... dar daca se va mai face referire la poze ale colegilor sau aluzii la familia sau membrii familiei colegilor , persoana respectiva care ataca va fi banata ! chiar si fara sa caut in regulament care este litera sau articolul !
Va rog folositi forumul pt socializare sau schimb de informatii nu pt a plati polite unor colegi !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns