Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Azi am fost in Padis la Cetatile Ponorului.Dupa 25 ani le-am regasit la fel de monumentale.Drumuri foarte proaste , si totusi unii au reusit sa urce cu rulota !
Da , cu vreo 300 m. inainte este in centrul satului cismea.Daca vi se pare prea departe , vis-a-vis de acest loc sta un amic bun si pun o varba sa va dea apa si curent.
Dupa aproape 850 Km de drum si cautari, de duminica suntem intre Arieseni si Garda.Vreme buna,peisaje deosebite,oameni placuti dar deosebit de inceti.Cainii latra comform bancului :...Noo...(3 sec)...Ham...
Am vizitat pana acum pestera Scarisoara si cascada Varciorog.
Stam pana pe 31 aug.Poze am dar greu cu Netu...Noo...Bit.
Hai la Calin si Amalia mai bine! Il sun si pe Peti! Si-a luat video proiector si laptop si panou de proiectie gigant! :lol: Trebuiesc testate si bine-nteles udate! :lol: Hai....ce ziceti?
Eu trebuie sa plec maine dimineata ( am un eveniment week-end-ul asta) si ma intorc luni dimineata.Pentru cei interesati locul de campare este exact la iesirea din satul Belis spre satul Balcesti pe partea stanga.Orice localnic va poate indruma spre satul Balcesti care este la doar 1 km distanta de locul cu pricina.( Lacika-Bazil trebuie sa stie zona fiind clujean)
Tot vorbind cu Calin....m-a prins! Plec dimineata devreme! :lol: Este loc de campare destul de mare,cu apa si curent. Incearca sa-mi trimita o poza sa o postez.
Noi ramanem la varianta Belis. De ani de zile promit sotiei acest traseu, si totdeauna s-a amant :oops: Si cand te gandesti ca suntem la doar cativa zeci de kilometri... Desi mi-e frica ca vom incepe sejurul cu hectare de injuraturi, fiindca trebuie sa trecem prin comuna Floresti unde tovarasii militieni au gandit un sistem super de reducere a pericolelor de accident: dintr-o sosea lata de 18m si trotuare late pe ambele sensuri, prin marcaje continui au taiat si eliminat felia din mijloc, reducand drumul la cate o banda pe sens!!! :evil: Bineinteles ca s-a incetinit asa de mult circulatia incat trebuie si 40 de minute ca sa poti traversa cei 7km ai comunei! Si inca se si lauda cu mareata realizare!!! Si daca tot veni vorba de circulatie: tot pe aceasta directie Cluj-Oradea atentie mare la viteza in localitati: hienele au montat camere de supraveghere peste tot pe acest tronson si sunt pozitionate ca sa te impuste din spate, deci sesizorul de radar le vede doar dupa ce glontul v-a gaurit buzunarul!!!. Scuze pentru off topic.
Am ajuns! Azi noapte pe la ora 1 ! :lol: Locul e super! privelistea minunata! Ariesul curge prin spatele nostru asa ca.....pastravul asteapta! :D Laciko schimba traseul ca ne viziteaza si Peti maine! :D Ne si cunoastem si promit sa-i gatesc sotiei tale ceva specific oltenesc! N-am idee ce dar....vedem! :D Stam pana duminica la pranz. Incerc sa pun doua poze ....mici. Net prin telefon. :)
Fişiere ataşate
DSC_2410 [320x200].JPG (82.02 KiB) Vizualizat de 2575 ori
Multumim pentru invitatie si foto! Anul acesta am fost deja la Arieseni, in campingul Westkarpaten, am stat peste o saptamana si a fost minunat. Asa cum am scris trebuie sa ma tin de promisiunea cu Belis! Dar sotia a retinut oferta cu mancarea olteneasca asa ca... :lol: sa nu uiti ( a spus ca ar manca un pic de praz umplut!) Noi am trait 16 ani in Rm Valcea...!
Va dorim sedere placuta, vremea sigur o sa fie ok (am verificat pe trei pagini de specialitate) si cu siguranta va aparea si ocazia cand ne vom cunoaste si personal!
Daca aveti un GPS puneti pe site si coordonatele. Asa cei care doresc sa viziteze zona vor avea un reper bun pentru campare. Acest mic dispozitiv galagios (vai ce ma enerveaza cand zice Ioana:"mergeti prea repede") a inceput sa fie dotare nelipsita a rulotistilor/autorulotistilor, si de multe ori de un real ajutor.