Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mai intai de toate ...tin sa va felicit pt tot entuziasmul de care dati dovada toti aici ( cu bune cu rele ) si numai aici ci si in realitate. Intr-adevar e ceva frumos si plin de viata, intr-o lume , pe care stim cu totii, cum e.
Si cum microbul odata intrat...nu prea are leac....iata-ma hotarat, de fapt, iata-ne, eu si sotia mea. ne place muntele in special si gata, ne-am hotarat sa ne luam o rulota :D Una SH deocamdata. Sfaturi am tot citit pe aici ( aproape o noapte intreaga ) Ce poate nu am vazut eu este ...unde imi pot face instalatia completa auto pt rulota ?
Si....la un opel astra 1,7 CDTI ce imi recomandati pt 2-3 persoane ?
Si pentru a deveni membru ce trebuie sa fac ?
Multumesc !
MMA = masa maxima autorizata trecuta în caretea de identitate.
E bine sa cauti si sa citesti pe forum la sectiunea tehnica despre aceste lucruri pentru a te familiariza cu terminologia, ca, te asigur, ai ce învata.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Cum spunea si Eugen, citeste sectiunea tehnica pentru a vedea cam ce inseamna fiecare din cuvintele "ciudate" :D pe care le-ai intalnit pe forum.
De asemenea, uita-te in cartea de identitate a masinii sau in talon si vezi ce greutate maxima cu dispozitiv de franare poate tracta masina ta. Inmulteste ce gasesti acolo cu 0,7 - 0,8 si cam aceea este greutatea maxima recomandabila a fi tractata de masina. Abia apoi incepe cautarile...
Succes!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com