Radu Pascu scrie:Realizarea este remarcabila. Dar unde este confortul? Am senzatia (cel putin din fotografii asa reiese) ca tot timpul trebuie indepartat ceva ca sa poti sa accesezi dotarile curente. Cum folosesti chiuveta sau aragazul, daca patul este intins? cum faci cafeaua de dimineata, direct langa perna sau la picioarele sotiei? La toaleta se ajunge pe langa frigider? Stau la masa si altul vrea la toaleta, sau sa scoata ceva din frigider. Cum?
Oricum felicitari pentru realizare si pentru perseverenta. Astept sa vad cand o sa fie gata.
Va salut dl Radu !
Chiuveta si aragazul se folosesc ridicand o parte din saltea si un blat de lucru de deasupra lor,de dimensiunea 50x70cm,restul patului ramanand neatins,deci functional
Eu consider cafeaua din categoria categoria produselor daunatoare organismului si nu o consum,deci nu voi fi nevoit sa o prepar !
Frigiderul este sub aragaz si chiuveta cu acces din fata fara a fi fortat de cineva sa il deschid daca cineva foloseste toaleta.
Masa se agatza practic de peretele despartitor al toaletei iar piciorul este reglabil pe inaltime si demontabil ,toata operatiunea durand mai putin de 10 secunde(sa aiba cel ce vrea la toaleta timp sa isi dea pantalonii ! :D )
Confort am acasa in 222mp locuibili !
Pe unde se va catzara Camiloiul am mai mult decat conditii decente de utilitati !
Multumesc pt urari !