Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pe capota masinii am niste pete de sange care provin in urma unui ospat, cred ca al unei pisici. Ce a savurat nu stiu, nu am fost pe faza. Astazi dupa ce am spalat masina, surpriza... petele nu au iesit la spalatorie. Masina este alba.
Cu ce pot scoate aceste pete de sange?
Ar trebui facuta diferenta intre a păta şi a decolora (degrada) vopseaua. Pătat inseamna ceva depus peste stratul de vopsea. Decolorat inseamna ca a atacat vopseaua (lacul vopselei). Ma indoiesc ca substante organice animale ar putea afecta vopseaua (lacul de vopsea). Ar trebui o examinare mai atenta a suprafetei afectate.
Dar o polishare ar trebui sa rezolve problema. Benzina va matui suprafata.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Daca benzina ar matuii vopseaua inseamna ca toate masinile pe benzina in dreptul rezervorului ar trebui sa fie matuite... ( se intampla destul de des sa curga pe masina cand alimentezi) , eu zic sa vizionati cateva masini pe benzina daca au vopseaua matuita sub usita rezervorului domnule Pascu !
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Am rezolvat problema cu ajutorul colegului nostru Relu Deliu care mi-a dat pontul. Sa-i dea Dumnezeu sanatate !
Nu a fost greu dar a trebuit putina rabdare. Am inmuiat in prealabil petele cu ser fiziologic, cu dischete din bumbac pentru demachiere. Ulterior am actionat cu apa oxigenata aplicata tot cu dischete. Petele mici au iesit chiar numai cu ser fiziologic. A iesit foarte bine.
Stima.