Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Azi 23 sept am constatat ca mi s-a spart rulota in cursul noptii trecute. Din nefericire mi-au lot TOT din ea :cry: :cry: :cry: Printre alte obiecte care ar putea atrage atentia unui rulotist se numara si o pompa de apa cu 2 motorase de culoare neagra , lanterna camping ft mare care se incarca la 220 / 12 , era in cutie absolut noua + 2 becuri rezerva de culoare gri , saltea camping 1 persoana ......Asa ca daca se duce cineva la targ si vede sau la piata sau pe oriunde ofer recompensa
Da, nefericit eveniment!. Si trebuie sa-l privim ca un început, un precedent! Va trebui sa ne gândim serios pentru viitorul rulotelor!!!
@Samsoane, ia-ti jucariile în patut nene!
Doamne ajuta si fereste!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Vezi ca pe la mine pe aici un pescar, într-o seara, si-a legat pentru siguranta funia setcii (reteaua de plase) de picior si s-a culcat pe mal. Dimineata când s-a trezit a gasit legata de picior un metru de funie ... si restul a luat clientul. Sa nu te trezesti dormind pe iarba singur sub ploaia de stele!!! :lol:
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Ionita Bogdan scrie:[Azi 23 sept am constatat ca mi s-a spart rulota in cursul noptii trecute. Din nefericire mi-au lot TOT din ea :cry: :cry: :cry: Printre alte obiecte care ar putea atrage atentia unui rulotist se numara si o pompa de apa cu 2 motorase de culoare neagra , lanterna camping ft mare care se incarca la 220 / 12 , era in cutie absolut noua + 2 becuri rezerva de culoare gri , saltea camping 1 persoana ......Asa ca daca se duce cineva la targ si vede sau la piata sau pe oriunde ofer recompensa :wink[/b]: [/b]
Nu credeam sa ajungem asa repede la atacuri asupra rulotelor.... Din pacate hotii realizeaza ca in rulote pot fi lasate si lucruri de valoare!...
Eu zic ca trebuie facut ceva -si asta cat mai repede!
Orice idee este buna venita!
Solutia o reprezinta parcarea rulotelor in spatii inchise si pazite.
Orice vehicul care stationeaza in preajma drumurilor publice este, mai devreme sau mai tarziu, tinta hotilor.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
clubrv scrie:Solutia o reprezinta parcarea rulotelor in spatii inchise si pazite. Orice vehicul care stationeaza in preajma drumurilor publice este, mai devreme sau mai tarziu, tinta hotilor.
Asa este, parcarea este cea mai buna solutie -este varianta care te scapa cel mai usor de toate grijile!
Oferta mea este inca valabila -este ajutorul pe care-l pot oferi eu!
Contactati-ma pentru detalii pe PM sau pe email: parcarerulote@yahoo.com
Pt ca mi-au spart rulota am decis sa o mut in asa fel incat sa o vad de la balcon iar geamurile sa fie cat mai vizibile . Drept pt care am pus rulota in continuarea trotuarului unde ar trebui sa fie spatiu verde dar este tot beton , asfalt ,niste iarba si cam atat. :!: GRESALA MEA :?: S-a sesizat politia comunitara imediat si ce sa vezi SOMATIE cu 5 milioane amenda daca nu iau rulota de acolo. Am uitat sa va spun ca in noaptea in care mi-au spart rulota o masina de la politia com statea ascunsa dupa un tir in aceesi parcare cu rulota mea si dormeau ca porcii :!: Tot aceeasi PROSTI mi-au dat amenda mai demult acea amenda pt ca nu aveam autorizatie de constructie la rulota . Oare ce sa fac :?: :?: :?: In somatia pe caream primit-o este mentionat faptul ca rulota se afla pe domeniul public adica ADP. La ADP cand am fost sa solicit locul de parcare mi s-a spus ca nu e spatiul lor si ca nu tine de ADP Oare cata prostie trebuie sa existe in acest sistem. Va cer toturor sprijinul pt a putea lua legatura cu nu reporter care sa poata filma aceasta inimplare stupida. Poate reusesc sa-i fac de ras . In alta ordine de idei am dicutat cu oamenii legii care se plang de ei permanent. Numai necazuri......
O sa atasez si cateva poze cand voi ajunge acasa....... :(
Cazul lui BELIAL este si el real!
Asa este -mie nu mi-a venit sa cred, la inceput, cand am auzit si de aceasta spargere! Dar cand mi-a povestit BELIAL, am inteles ca e adevarat!
Din fericire cazul lui este unul fericit, as spune eu, pentru ca cele furate nu au avut valoare mare si deci nu s-a mai obosit sa declare furtul!...
Este pacat, inca o data spun, ca se poate intampla asa ceva intr-o "capitala europeana"!
Mi-se pare corect ca pe timpul sederii in oras, rulota/autorulota sa aiba alarma functionala, la fel cum mi-se pare normal ca rulota/camperul, in perioada in care nu este folosit(a), sa stea intr-o parcare pazita! -si asta datorita neseriozitatii Politiei...