Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua !
Caut loc la munte pt a lasa o rulota fixa din oct pana in martie cca. 6 luni .
Pana acum n-am gasit decat Camping Aviator Busteni unde am mai avut-o , sau Pensiunea Rasnov la care nu prea mai sunt locuri... libere... undeva cat sa-mi placa sa si vin la ea sa campez de 2 ori pe luna ...
Mentionez ca fata de Bucuresti nu m-as deplasa mai mult de 150-170 km...
Am auzit ceva de Glajarie dar n-am detalii...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
La Plaiul foii este un camping, nu este foarte cunoscut pentru ca nu vad prea multa reclama la el. Pretul este acceptabil si cred ca o sa-l vizitez si eu in curand. Poate e o idee buna sa ajungi pe acolo si sa faci o conversatie.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
N-am reusit sa identific locul acesta ...de la Plaiu Foii unde s-a facit camping .
Cred ca am sa ma orientez catre Pensiunea Rasnov s-o duc in sept. / oct . daca mai prind un loc bun , mai ales ca am si cativa cunoscuti pe acolo ... ” prin curte ” .
In dec n -am fost decat 1 data la rulota pt ca la 1 dec am mers cu clubul la Intorsura Buzaului iar de sarbatori 2 sapt tot cu autorulota intr- un circuit ...
Ne vedem in ian... la deszapezire ...
Salutari!
Ti- am dat in privat adresa de mail a lui Ciprian Rosca pt card ( legitimatie ) CLUBRV.. mi -ai scris de plata prin banca pe PM .