Posibiliate eveniment la Chelile Rasnoavei /BV CAMPING

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Posibiliate eveniment la Chelile Rasnoavei /BV CAMPING

Mesaj de Lupu Ciprian »

Duminica dupa amiaza am facut o vizita la Camping Cheile Rasnoavei impreuna cu cei doi noi colegi din CD , mai exact URSU DORU din Rasnov/BV si respectiv Dorel Ditoiu (IF ) .

DORU URSU ,colegul nostru avand o proprietate in zona se cunoaste cu managerul de acolo , respetciv dl. IULIUS, motiv pt care am considerat impreuna ca ar fi oportun sa incercam sa discutam din timp posibilitatea de a se oraniza aici ” 1 dec ” , sau alt eveniment cu masa festiva , locatia avand si pensiune cu restaurant .

Cei de la Cheile Rasnovaei au transmis ca ar dori sa ne cunoastem ....mai exact faptul ca ar vrea sa stea de vorba cu cineva din partea ASOCIATIEI CLUBRV ROMANIA ... motiv pt care am trecut sa conversam putin , sa le las harta si de asemenea Revista CLUBRV Rulotisti din Romania pe care o relansam ... in curand.

Am sa revin cu detalii ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns