Cumpar RV MMA max 11oo kg

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Marian Enache
Membru forum
12
Oras: BRASOV
Data nasterii: 21 Noi 1958

Cumpar RV MMA max 11oo kg

Mesaj de Marian Enache »

Buna ziua A
A venit si la mine timpul sa schimb RVul dupa ce 7 ani ( ca incepator ) folosind in acesti un KNAUS 420 Sudwind Editie 1999 ,o rulota exceptionala ( am si avut parte de una foarte buna bine intretinuta si foarte curata si asa am vandut-o si eu unui ,,tanar "rulotist )
Astazi ,cu experienta acumulata fiind doar doua persoane in echipaj ,ma gandesc sa cumpar o rulota ,cu siguranta numai europeana ,cu un MMA max 1100 kg cu an de productie dupa 2005 dotata standard : cu cupla 13 pini ,frigider ,aragaz ,pat dublu, bucatarie, soba truma cu system ventilatie ( 12V/220V )baie ( fara dus doar cu cadita de dus) cu scaun WC stationar ( nu rotativ) cu rez. apa potabila si pompa individuala cu lumina LED 12 V si de asemenea cu dotari optionale : lungime sina de 3,2 -3,5 m ptr terasa Fiamma ( pe care o detin model ZYP XL 3,1m) )iluminator plafon ( chiar dotat cu ventilator ),rez apa potabila max 45l cu pompa individuala ,boiler apa calda gaz si/sau 220V (eu sunt rulotist de camping predominant pe malul marilor foarte putin de off camping si asta doar pe timpul deplasarilor la destinatii de tip camping ) panou/tablou electric ptr consum 220 V si 12 V ,cu redresor de incarcare a bateriei ,cu baterie gel ,cu mouver ( daca se poate ) poate cu un Kit de incarcare cu panouri solare ( max 100W) cauciucuri C stare buna nu mai mult de 2 ani Va rog oferte serioase justificate financiar( acte complecte si in regula ,ptr cele aduse din Olanda/Germania pun conditia sa fie trecute pri RAR
.Bugetul este intre 5000-7500 eur .
Astep oferte detaliate insotite de poze detalii optiuni (tel 0773950604 conexiune whats -app)

Salutari tuturor

Marian Enache Brasov
Scrie răspuns