Buna ziua A
A venit si la mine timpul sa schimb RVul dupa ce 7 ani ( ca incepator ) folosind in acesti un KNAUS 420 Sudwind Editie 1999 ,o rulota exceptionala ( am si avut parte de una foarte buna bine intretinuta si foarte curata si asa am vandut-o si eu unui ,,tanar "rulotist )
Astazi ,cu experienta acumulata fiind doar doua persoane in echipaj ,ma gandesc sa cumpar o rulota ,cu siguranta numai europeana ,cu un MMA max 1100 kg cu an de productie dupa 2005 dotata standard : cu cupla 13 pini ,frigider ,aragaz ,pat dublu, bucatarie, soba truma cu system ventilatie ( 12V/220V )baie ( fara dus doar cu cadita de dus) cu scaun WC stationar ( nu rotativ) cu rez. apa potabila si pompa individuala cu lumina LED 12 V si de asemenea cu dotari optionale : lungime sina de 3,2 -3,5 m ptr terasa Fiamma ( pe care o detin model ZYP XL 3,1m) )iluminator plafon ( chiar dotat cu ventilator ),rez apa potabila max 45l cu pompa individuala ,boiler apa calda gaz si/sau 220V (eu sunt rulotist de camping predominant pe malul marilor foarte putin de off camping si asta doar pe timpul deplasarilor la destinatii de tip camping ) panou/tablou electric ptr consum 220 V si 12 V ,cu redresor de incarcare a bateriei ,cu baterie gel ,cu mouver ( daca se poate ) poate cu un Kit de incarcare cu panouri solare ( max 100W) cauciucuri C stare buna nu mai mult de 2 ani Va rog oferte serioase justificate financiar( acte complecte si in regula ,ptr cele aduse din Olanda/Germania pun conditia sa fie trecute pri RAR
.Bugetul este intre 5000-7500 eur .
Astep oferte detaliate insotite de poze detalii optiuni (tel 0773950604 conexiune whats -app)
Salutari tuturor
Marian Enache Brasov