20190502_104206.jpg
20190502_112133.jpg
Mda....rulmentul a fost initial introdus cu ajutorul unei bucsi si a unei scule speciale (ciocan).
Eu am ramas la convingerea ca toata nu se invarteste chiar cum ar trebui.Daca o roteam se invartea sinfura maxim 2-3 ture.
Am scos piulita si am batut in tambur sa-l scot (din spate ) .NU am reusit dar in schimb rulmentul s-a deplasat mai mult ca sigur si am contatat ca daca ii dau un impuls la mana ,continua sa se invarteasca cred ca 10 secunde ,fara zgomote !!! Am pus piulita stransa foarte putin ca sa nu blochez iar si totul este ok.Nu are joc roate,se invarte ca la carte .
DAR....portiunea filetata de pe ax masoara cam 3 cm...Eu mai am doar 1 cm de filet bun...restul este mancat.
Portiunea pe care vine camasa rulmentului are bucatele de material lipsa(s-au desprins odata cu camasa veche).
Pe ax sunt crestaturi de la flex...
Eu repar scule ,electrice ..utilaje...etc asa ca metoda incalzirii sau tinutului la gheata a rulmentilor,bucse,axe etc nu imi este straina si ma bucur ca ai amintit-o,poate mai invata cineva ceva.
Din pacate ,mecanicii s-au ocupat de tot ,,peste noapte " ca sa imi faca o surpriza dar nu este vina lor....din rahat nu poti face brici ,iar eu nu mai am incredere in axa aia.