Camperstop Belgrad / Serbia

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Camperstop Belgrad / Serbia

Mesaj de Lupu Ciprian »

Doamna care administreaza aceasta pagina de facebook m-a rugat sa-i postez in limba romana un text prin care sa va informez ca la Belgrad exista in apropiere de autostrada un camperstop ...

adresa mail ... beovipgroup@gmail.com ... pt rezervari ... locurile fiind limitate la 24

mai jos aveti postat si pliantul lor ( brosura ) .

La fecare post sunt aduse toate facilitatile inclusiv scurgere si locul /parcarea are acoperie de net wi -fi , in cazul in care nu stiati ca ROAMINGUL nostru de Ro nu e bun in Serbia din pacate . .. ne costa cca 1 eur 1 mgb de net ...

Exista dusuri , supraveghere video si statie de transport in comun in fata direct la strada ...

pagina facebook
https://www.facebook.com/pg/beovipgroup ... e_internal

tel. +381642217892

de asemenea vor raspunde in lb. engleza si pe WAT”S up celor care scrieti in engleza si aveti aceasta aplicatie instalata pe Android sau IOS. pe telefonul dvs. smart ... ( eu asa am comunicat cu ei ) .

locul este aici

https://www.google.ro/maps/place/West+C ... 20.3245796

Il voi folosi pt tranzit in drumul meu spre Croatia si revin cu detalii ... clip video ....de la fata locului ...
Cu drona nu se poate face filmulet acolo pt ca este aeroportul mare langa ... la cativa km .
Fişiere ataşate
c1.jpg
c1.jpg (125.76 KiB) Vizualizat de 1460 ori
c2.jpg
c2.jpg (130.48 KiB) Vizualizat de 1460 ori
c3.jpg
c3.jpg (49.52 KiB) Vizualizat de 1460 ori
c4.jpg
c4.jpg (42.82 KiB) Vizualizat de 1460 ori
c5.jpg
c5.jpg (17.64 KiB) Vizualizat de 1460 ori
c6.jpg
c6.jpg (29.07 KiB) Vizualizat de 1460 ori
c7.jpg
c7.jpg (46.9 KiB) Vizualizat de 1460 ori
c8.jpg
c8.jpg (47.68 KiB) Vizualizat de 1460 ori
c9.jpg
c9.jpg (23.72 KiB) Vizualizat de 1460 ori
c10.jpg
c10.jpg (59.79 KiB) Vizualizat de 1460 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Marius Dulcu
Membru asociat
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 05 Mar 1982

Re: Camperstop Belgrad / Serbia

Mesaj de Marius Dulcu »

In drumul nostru spre Grecia folosim un camperstop din localitatea Predejane. Este la sud de Nis, chiar in drumul spre Grecia. Frumos, curat, curent, apa. Costa 12 euro/noapte.
Cei din vest, care merg spre Grecia il pot folosi foarte bine.

42°50'01.3"N 22°07'54.2"E
https://goo.gl/maps/t3z7Q6c6E7Q2
Fendt Saphir 495
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Camperstop Belgrad / Serbia

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am tradus pt doamna Tamara (manager camperstop Belgrad ) un flyer din limba engleza in limba romana pe care mi-am asumat ca -l voi distribui in Ro ...

Am rugat-o inca de la inceput de cand au conceput flyerul sa specifice daca avem voie sa venim si cu rulote acolo , nu doar cu autorulote pt ca exista unele camperstop-uri in EURopa care primesc doar campere...

Doresc sa subliniez faptul ca se PRIMESC SI RULOTE.....

Am tinut sa specific acest lurcu pt ca in drumul echipajelor romanesti spre Ostia Antica /Roma din iulie sunt o parte care ar dori sa faca tranzit/ escala aici ...

Avem si net wi -fi peste tot si credeti-ma ca in Serbia conteaza ! :)

mai jos este flyerul copiat asta ca sa nu atasez dcumentul lor pdf pe care -l voi primi si colet sin Serbia 500 buc.... flyer.. pe curierat...

La GErmana nu m-am bagat le-am spus ca nu stiu gramatica... si nu se face corect decat de catre un neamt... nu de un roman si l-au facut... Le-am recomandat sa vina si la Roma... daca vor...

WELCOME TO THE WEST CAMP BG!

The camp is open for 365 days a year.24 parking spaces are available. All parking spaces are equipped with service poles-the poles have an electrical connection, a water connection, a black tank drain receiver and grey tank drain plug. The entire parking space is covered by quality WIFI signal*. There is also a sanitary block with two toilets, two wash basins and two shower cabins.THE WATER IS NOT FOR DRINKING. May I kindly ask youto put toilet paper into the bin after use? Thank you The price for one parking place is 18 €(from 1.March-3.September) and 15(from 1.October -29.Februar) and it includes all the above.At your disposal is the use of a washing machine(1 EUR), dryer (1,5 EUR) and iron (FREE). Use of open pool is 1 EUR per adult (18+). Tour tax is 1,60 EUR per 24h per adult(15+), and for children from 7-15years, tour tax is 50% off. Payment is only in cash.
Besides parking there is bus stop with line to New Belgrade (line613**) and in the immediate vicinity there is supermarket. We are a petfriendly camping stop.
*WiFi connection: West Camp BG, password:westcampbg2019
**Ask for bus timetable from our camp manager
May we ask you to fill following sections? 
Date of your arrival:
Date of your departure:
Registration number of your vehicle:
Your first name and surname:
Your e-mail address:
Are you satisfied with our service: YES NO
Your suggestions on how to improve our campsite:

For any information, do not hesitate to ask us:
+381621174771 (WhatSApp & Viber 00-24 )
Tamara - camp manager

BINE ATI VENIT LA CAMPERSTOP ” WEST CAMP BG”/ BELGRAD –SERBIA !

Camperstop-ul nostru este deschis 365 de zile pe an. Sunt disponibile 24 de locuri (spatii) de parcare. Putem primi atat rulote cat si autorulote . Toate locurile sunt dotate cu utilitati, electricitate , apa si respectiv scurgere ( apa gri )+ canal . Toata suprafata de parcare dispune de acoperire Wi-FI. Exista si un grup santar cu 2 toalete, 2 lavoare si 2 cabine de dus. Apa nu este potabila. Tariful de parcare pt 1 loc este 18 euro pe zi ( 1 martie -3 sept.) respectiv 15 euro/zi (1 oct -29 feb.) si include atat echipajul cat si utilitatile. Aveti la dispozitie masina de spalat (1 euro), uscator de rufe (1,5 euro) sau fier de calcat (gratuit). Tariful pt. piscina este 1euro /adult . Taxa de turist este 1.6 eur pt. cei peste 15 ani iar pt copiii pana in 15 ani 50% din tarif. Se poate plati numai cu numerar.
Langa Camperstop aveti acces la linia de autobuz/statia New Belgrade (line613**) , iar in vecinatate este un supermarket. Sunem un camperstop care accepta si animale de companie .
*WiFi (retea ) : West Camp BG, parola : westcampbg2019
**puteti intreba managerul camperstop-ului despre orarul autobuzelor
Va rugam sa completati tabelul de mai jos ! 
Data sosirii :
Data plecarii:
Numar inmatriculare:
Nume si prenume:
Adresa de e - mail :
Sunteti multumiti de serviciile noastre ? da nu
Va rugam sa ne spuneti ( scrieti ) daca aveti sugestii pt a ne imbunatatii serviciile

Pt alte informatii , va rugam contactati-ne la :
+381621174771 (WhatSApp & Viber 00-24 ) Dna. Tamara - camp manager
Fişiere ataşate
c1.jpg
c1.jpg (119.87 KiB) Vizualizat de 1082 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns