Ne-am intalnit acolo 5 echipaje si am mers consecutiv 4 zile la pescuit ( PE DUNARE ) mai exact pe Sf. Ghe. si respectiv canalele Uzlina sau Batal ...
Se prinde la greu marlita pe langa biban sau rosioara... ( nu exemplare prea mari ) ...
UN coleg a cumparat si somn de la localnici.. eu am cumparat cca 20kg de caras de la localnici cu 7 ron cu Alex R si respectiv Stelian Trifa... colegi din club pe care-i cunoasteti probabil ...
Colegii din Galati ( DAN Peev si Romi Cazacu , sunt acolo inca 5 zile de acum incolo... eu am revenit acasa...
LA Camping Laguna Albastra parcarea de pietris este 90 % ocupata cu lemne pt foc. Pe spatiul verde mai incap cca 10 -12 echipaje ... daca le inghesui ...
NU mai este liber spatiul de alta data pt ca s-au mai construit bungalouri ... pe partea dreapta ( privind ca perspectiva de la poarta /intrare).
Tariful achitat a fost 50 ron pe zi/ echipaj curent inclus 220v.
Dus este doar cu apa rece , cel de la piscina... adica daca n-ai boiler la RV nu prea faci baie...ori te speli cum poti ... depinde cat esti de friguros, eu am intrat si noaptea in piscina... ( pozele nu pot fi postate )
....
Exista in zona si un camping ”Salcia ” despre care nu cunosc multe dar sunt convins ca va va oferi info. colegul Ciprian Rosca ...el a fost acolo 2 zile sau 3 ...
Aici aveti link spre topicul cu acest Camping Salcia
viewtopic.php?f=122&t=9778
este descris de catre Ciprian Rosca. ( mi-am editat postarea ulterior ca sa va pun acest link .
Campingul municipalitatii este inchis...va pun mai jos si de acolo foto...
Per total pt. o aventura de joi pana luni pt mine a meritat drumul .... 700km... mai ales ca am venit si cu ceva peste acasa... Pt. ei merita chiar mai mult ... la un asa concediu dedicat de pescuit de 10 zile.
Dan este f gospodar ,amabil asa cum il stiti de la Costinesti ( cei care ati avut placerea de a ne vizita locatia) . Ne-a gatit in fiecare seara

noi doar i-am umplut paharul din cand in cand , dar nu prea mult pt. ca a doua zi era capitanul ambarcatiunii noastre .