Murighiol 25-oct- 3 nov

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Murighiol 25-oct- 3 nov

Mesaj de Lupu Ciprian »

Incepand de maine .... sunt cativa colegi din Galati si respectiv Slobozia ( prieteni / colegi de la Cotinesti ) , care m-au sunat sa-mi propuna sa ne vedem la rapitor in zona Murighiol ... ei stau 10 zile ...

Acolo se poate campa ori la municipalitate la camping , ori la Laguna Albastra , ori jos la Pusa la ponton Diadema .... ( varianta 3 e cam fara conditii / utilitati ) .

Daca am timp si vremea arata bine ....de asemnea si horoscopul :geek_caravan: este posibil sa ajung si eu 2-3 zile ...

Vedem ce zice Busu... sau ce zice doamna cu stelele Neti Sandu / protv /dash1

Am sa revin cu vesti... oricum am sa ma lipesc acolo unde e campeaza ei indiferent daca e on sau off camping ... pt ca eu n-am barca sa merg separat pe Uzlina sau pe Sf Ghe.

PS Mai e un loc accesibil si la Plopu / TL o sa aflu de la colegul Gica Papuc maine cand imi trimite locatia pe wat s up ... pe aplicatie ...

Se pare ca e interzis la retinut stiuca anul asta ...

https://www.info-delta.ro/blog/prohibit ... iuca-2018/
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Murighiol 25-oct- 3 nov

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ne-am intalnit acolo 5 echipaje si am mers consecutiv 4 zile la pescuit ( PE DUNARE ) mai exact pe Sf. Ghe. si respectiv canalele Uzlina sau Batal ...

Se prinde la greu marlita pe langa biban sau rosioara... ( nu exemplare prea mari ) ...

UN coleg a cumparat si somn de la localnici.. eu am cumparat cca 20kg de caras de la localnici cu 7 ron cu Alex R si respectiv Stelian Trifa... colegi din club pe care-i cunoasteti probabil ...

Colegii din Galati ( DAN Peev si Romi Cazacu , sunt acolo inca 5 zile de acum incolo... eu am revenit acasa...

LA Camping Laguna Albastra parcarea de pietris este 90 % ocupata cu lemne pt foc. Pe spatiul verde mai incap cca 10 -12 echipaje ... daca le inghesui ...
NU mai este liber spatiul de alta data pt ca s-au mai construit bungalouri ... pe partea dreapta ( privind ca perspectiva de la poarta /intrare).

Tariful achitat a fost 50 ron pe zi/ echipaj curent inclus 220v.

Dus este doar cu apa rece , cel de la piscina... adica daca n-ai boiler la RV nu prea faci baie...ori te speli cum poti ... depinde cat esti de friguros, eu am intrat si noaptea in piscina... ( pozele nu pot fi postate )
:popcorn:
....

Exista in zona si un camping ”Salcia ” despre care nu cunosc multe dar sunt convins ca va va oferi info. colegul Ciprian Rosca ...el a fost acolo 2 zile sau 3 ...
Aici aveti link spre topicul cu acest Camping Salcia
viewtopic.php?f=122&t=9778

este descris de catre Ciprian Rosca. ( mi-am editat postarea ulterior ca sa va pun acest link .

Campingul municipalitatii este inchis...va pun mai jos si de acolo foto...

Per total pt. o aventura de joi pana luni pt mine a meritat drumul .... 700km... mai ales ca am venit si cu ceva peste acasa... Pt. ei merita chiar mai mult ... la un asa concediu dedicat de pescuit de 10 zile.

Dan este f gospodar ,amabil asa cum il stiti de la Costinesti ( cei care ati avut placerea de a ne vizita locatia) . Ne-a gatit in fiecare seara :hi: noi doar i-am umplut paharul din cand in cand , dar nu prea mult pt. ca a doua zi era capitanul ambarcatiunii noastre .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mai jos aveti foto ....
Fişiere ataşate
20181026_132131.jpg
20181026_132131.jpg (984.66 KiB) Vizualizat de 2198 ori
20181026_132206.jpg
20181026_132206.jpg (1.04 MiB) Vizualizat de 2198 ori
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

alte fotografii
Fişiere ataşate
20181028_154518.jpg
20181028_154518.jpg (1.52 MiB) Vizualizat de 2190 ori
20181028_125428.jpg
20181028_125428.jpg (2.05 MiB) Vizualizat de 2190 ori
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Murighiol 25-oct- 3 nov

Mesaj de Lupu Ciprian »

Alte info. pe care le consider utile si le scriu mai jos ...
Tarife
inchiriere barca ( fara motor ) 50 ron / zi / ” Comisaru” il gasiti in port dimineata zilnic .

Inchiriere barca cu motor 15cp 100ron/zi de la dl. Eugen jos la hotel plutitor cel din dreapta nu la dna Pusa.

Masa ( cina ) cu peste pe vas masa completa 40 ron include si desert ...tot aici la hotel plutitor din dreapta , NU LA DIADEMA ....

Cazare hotel plutitor 2 pers camera cu paturi etajate 80 ron

Campare la Laguna Albastra 50 ron echipaj /zi.
Campare la Municipalitate la Camping Murighiol 50 ron echipaj sau 30 la cort dar este inchis si probabil se va deschide in apr...2019.

Pt cei cu pretentii de barca mai mare sau mai confortabila plimbarile de 3 h au 4 sunt cam 50 ron de pers grup de minim 6 .... din port

Taxa pescuit= 0 conf legii 1/2017
Taxa intrare in rezervatie 5 ron pe zi sau 15 pe saptamana.
De 3 ori au trecut pe langa noi cu barca de viteza cei de la autoritatea navala sau alte controale , dar nu ne-au intrebat nimic ... Bine ar fi sa aveti si veste .. ( de salvare ) .

Permisele le luati online de pe site ....le platiti cu cardul ...
http://www.ddbra.ro/

Tel. Laguna Albastra admin 0766 371 234

Repet pt cei care n-au boiler faptul ca n-au baie cu dus ( apa calda ) la Laguna A.
Aveti acces la apa la wc si la 220v...
Sunt doar afara dusuri puteti face scotiene model EFERALGAN :popcorn:

Bei un cognac si un Coldrex si faci cu apa rece :popcorn:
Scrie răspuns