Rulota mea este Burstner 390 TK FUN

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Florin Serban
Membru forum
7
Oras: Sincraiu de Mures
Data nasterii: 18 Apr 1976

Rulota mea este Burstner 390 TK FUN

Mesaj de Florin Serban »

Va salut,
Ma numesc Serban Florin si sunt din Targu Mures.Am o familie cu doi copii, ne plac calatoriile si iesirile in natura.
In continuare va prezint rulota mea:
Rulota Burtsner 390TK Fun din anul 2001 masa maxima 890 kg masa proprie 820 kg lungimea utila interior 3,9m lungime totala 5.5m.
Este o rulota curata si bine intretinuta,organizata foarte bine in partea din fata are un pat fix de 2 persoane cu spatii de depozitare sub el ,in mijloc pe o parte este bucataria cu chiuveta ,aragaz si frigider functional 12v,gaz si 220v.
Pe partea opusa este dulapul de haine cu un incalzitor Truma si baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior si chiuveta, in spate se afla 2 bancute care se transforma in pat pentru 1 persoana iar deasupra se gaseste un pat supraetajat.
In total sunt patru locuri de dormit.
Dotari:
MOVER -sistem de parcare a rulotei din telecomanda, acesta este nou(montat de 5 luni) folosit la o singura iesire, este modelul Easy Driver Pro 1,8 .
Baterie proprie ,rezervor de apa ,panou solar 100w, tv led Philips nou ,reciver Foscus Sat si antena, cablu curent, scarita, butelie 24l, cauciucuri noi montate anul acesta.
Toate geamurile sunt prevazute cu plase antiinsecte si antisolar functionale.
Florin Serban
Membru forum
7

Re: Rulota mea este Burstner 390 TK FUN

Mesaj de Florin Serban »

De saptamana trecuta sunt fericitul posesor al unei autorulote Weinsberg CaraBus 601MQ noua.
Rulota este de vanzare.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Felicitari. Drumuri bune si multe vacante frumoase sa aveti.
:geek_caravan:
Autorulota Dethleffs Just 90
Florin Serban
Membru forum
7

Mesaj de Florin Serban »

Am vandut rulota
Scrie răspuns