Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ieri mi-am indeplinit un vis mai vechi, am reusit sa imi cumpar o autorulota sh.
Autorulota este inmatriculata pe Romania de catre vechiul proprietar.
Saptamana viitoare as dor sa plec in Grecia 2 saptamani si nu cred ca am timp sa schimb talonul pe numele meu pana atunci.
Autorulota are talonul pe numele vechiului proprietar (pe care am scris instrainat la data ....), are ITP, are rovinieta si RCA valabile, facute de catre fostul proprietar.
Intrebarea este daca pot iesi cu ea din tara asa, sau nu. Nu tin minte cand am mai iesit din tara cu alte ocazii sa imi fi cerut actele de la masina vamesii dar totusi daca se intampla, sunt in legalitate? Sau daca ma opreste politia pe drum prin alte tari, sunt in legalitate? In conformitate cu legislatia noastra, stiu ca am voie sa circul cu talonul fostului proprietar 30 zile.
Felicitari si drumuri bune..cand ai timp te asteptam cu prezentarea !
Eu am vazut-o pe privat insa ar fi placut sa se bucure si ochii celorlalti colegi :)
Ne bucuram pt tine !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com