Hobby 545 / 1996

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Alex Burlacu
Membru forum
7
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Mar 1975

Hobby 545 / 1996

Mesaj de Alex Burlacu »

După "lupte seculare" care au durat aproape 2 ani am reușit să găsesc rulota potrivită pentru familia noastră.
Am avut ocazia să experimentez tot felul de senzații, de la dezamăgire, frustrare, râs nervos dar și părere de rău când vânzătorul la fața locului îmi spunea un preț mai mare decât cel din anunț (peste bugetul meu) iar eu chiar aș fi vrut atelajul respectiv. Am fost și în situația în care am dat banii în avans chiar, cu promisiunea vânzătorului că repară unele probleme înainte de a-mi preda rulota iar la termenul stabilit să mi se spună că ar fi costat prea mult și nu vrea să mai repare nimic. Una peste alta, e interesant să interacționezi cu oamenii, într-un final sunt mulțumit că avem ceea ce ne trebuie și toată lumea este fericită.
E un pas înainte, mai sunt lucruri de făcut, dar în timp se rezolvă toate.

Așadar, iată că pot și eu să-mi pun pozele pe aici.

Rulota, așa cum spune și titlul este Hobby 545, versiunea din acte zice Prestige, pe ea scrie De Luxe (deși nu prea cred că e important), din anul 1996.
Imagine

Imagine
Are două zone de dormit, una cu trei paturi pentru cei 3 copii din dotare, iar una cu patul pe care-l vom împărți noi adulții cu cel mai mic și mai patruped copil.

Imagine

Entuziasmul general al celor mai sus menționați a lăsat și urme (deja) pe rulotă, când i-am dus să o vadă prima dată au început să danseze și să sară în ea până să apuc eu să o așez pe cale, ceea ce s-a lăsat cu un mic accident, partea din spate s-a lăsat la sol (mama ei de gravitație) și s-a desprins colțul podelei.
Rămâne acum să apelez la "ajutoare externe" pentru a repara și izola corespunzător colțul respectiv.

Imagine

Ca temă de casă, trebuie să rezolv cumva alimentarea cu 12V în interior, am constatat că mașina mea deși are o mufă cu 13 pini pe cârlig nu are decât 8 fire trase în ea, rezultatul fiind lipsa totală a tensiunii în interiorul rulotei, apoi aș vrea să asigur și ceva alimentare alternativă cu un panou fotovoltaic, eventual să instalez un boiler în ea (rulota fiind folosită aproape exclusiv în campinguri proprietarii nu au considerat că au nevoie de apă caldă în rulotă), apoi cel mai probabil "sky is the limit" când vine vorba de lucruri care ar mai putea fi făcute.

După ce rezolv primul punct din listă o să încep să vă stresez cu întrebări legate de locuri de campare :)
Rulotă Hobby 545
Email: alex@burlacu.org
Web: https://alex.burlacu.org
Tel: 0765751250

"Be free with your tempo, be free be free
Surrender your ego - be free, be free to yourself"
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Re: Hobby 545 / 1996

Mesaj de Florin Herciu »

Bravo, sa va bucurati de ea, si mult succes in rezolvarea problemelor/dorintelor!
(...)
Tucson, Avento
Scrie răspuns