O englezoaica ....Eccles

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Constantinescu Alex
Membru forum
6
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 25 Aug 1971

O englezoaica ....Eccles

Mesaj de Constantinescu Alex »

Dupa ani de stat la cort, am cumparat prima rulota.
O "englezoaica" din 1998....Eccles...
Mi-a placut din prima, nu am studiat-o foarte amanuntit....pot spune chiar ca m-am cam grabit, dar si cand stai si tot alegi, pana la urma nu mai iei nimic sau ajungi la concluzia ca era buna rulota nr.7 ...dar tocmai s-a vandut.

Am mers pe cateva criterii principale la cautare:
*Sa fie spatioasa, cu doua zone de dormit.
*Inmatriculata in Ro.
*An fabricicatie cat mai recent.
*Buget pana in 3000 Euro, ca sa ramana bani pentru eventuale interventii, fiind constient ca nu exista rulota de 18..20 ani fara defecte.
Voi merge exclusiv la camping, asa ca am scos frigiderul si aragazul din ea, , am pus frigider mare pe 220, , in locul aragazului am facut pe comanda un dulap.
Aragazul, am luat unul casnic, , nou care va va sta in cortul rulotei.
Deoarece nu agreez ideea de instalatie pe gpl unde dorm, , dat fiind si vechimea rulotei am scos si incalzirea, , oricum voi merge numai vara,iar daca este racoare am o aeroterma programabila...

Din pacate nu reusesc sa atasez poze....
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Re: O englezoaica ....Eccles

Mesaj de Florin Herciu »

S-o porti sanatos, sa va poarte sanatoasa.

(iti respect alegerile, dar nu m-as vedea fara frigider, aragaz, incalzire - eu iubesc ofcampingareala, independenta, revelionul pe faleza...)
(...)
Tucson, Avento
Constantinescu Alex
Membru forum
6
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 25 Aug 1971

Re: O englezoaica ....Eccles

Mesaj de Constantinescu Alex »

Florin Herciu scrie: 19 Mai 2018, 16:21 S-o porti sanatos, sa va poarte sanatoasa.

(iti respect alegerile, dar nu m-as vedea fara frigider, aragaz, incalzire - eu iubesc ofcampingareala, independenta, revelionul pe faleza...)
Deoarece prin natura meseriei eu nu am foarte mult timp liber,rulota este campata la mare,in camping,trag curent de la ei,au apa curenta,grupuri sanitare curate.
Sotia+un copil atomic+un caine alintat stau in ea macar doua luni jumate'
Eu ma duc doar in weekend
Oricum nu as putea sa ii las in off-camping singuri.
Plus ca ansamblul format din rulota si masina tragatoare,un Mercedes Sprinter....are 13,8 metri,fiind greu de manevrat pe drum neasfaltat.
Am frigider in ea,dar pe 220 V,un Zanussi normal pt.casa.
Am si aragaz cu butelie mare...tot normal pt.casa,sta in cort
Conditii sunt ....dar daca ai 220 V...
Scrie răspuns