Dl. Nicu Oiesdean a avut amabilitatea de a ne gazdui la expo 22 martie SALONUL NAUTIC SI CARAVANING INTERNATIONAL in acest an , unde n-am avut stand , dar am fost primiti cu drag de dansul ca sa promovam rulotismul , ceea ce am si facut de altfel impreuna cu 2 colegi , prin impartirea de harti cu campinguri .
Acest importator al marcilor Roller Team , Knaus , Weinsberg , Hobby , Dethlefs, Rimor , vine in sprijinul nostru cu o prima sponsorizare de 1000 ron, ocazie cu care va fi prezent in calitate de sposnor pe tricourile ClubRV cu textul www.autorulote.ro
tot sub aceasta societate sun detinute si alte site- uri ca ....
www.weinsberg.ro www.rom-caravan.ro
comercializeaza inclusiv case mobile sau corturi.
In Revista ClubRV -RO Rulotisti din Romania nr 9 ce va apare de Rusalii voi detalia si voi expune mai multe lucruri care le-am vazut la show room la dansii unde am fost invitat sa discutam si respectiv sa semnam
contractul de sponsorizare pt. care in numele rulotistilor din Romania le multumesc public .
Am facut o sedinta foto si ceva discutii si cu O. Andrei , fiul d-lui Nicu Oiesdean care mi-a aratat panouri solare , aparate de aer cond , suporti de biciclete sau alte accesorii in functie de ceea ce doreste omul care-si customineaza RV-ul in momentul comenzii... rulote de la 10000 eur pana la auorulote de 35-80.000 eur...
Incep eu cu cateva fotografii... urmand sa-i invit sa-si dezvolte aceasta pagina de partener din cadrul forumului ...