Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cred ca e eroare de baza de data mysql am mai semnalat-o si-n trecut la adminul Stefan Serban. mi-a spus sa indic ora la care s-a intamplat si numele de logare , am facut-o . Poti scrie aici ce si cum si am sa -i raportez.
S-a mai intamplat si la Radu Pascu si respectiv Marian Ciocan .
P.S. Aceasta a fost una din postarile scurte pt ca altceva n-am avut de scris. :)
Oricum apreciez faptul ca le citesti pe toate . Unii n-au rabdare sa citeasca nici programul de la intalniri cu activitati si regulament, desi ma chinui ma agit sa -l scriu sa-l fac , ca sa fie frumos , sa iasa ok .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
A disparut zona de chat (nu cred ca e mare pierdere, scria doar "buna dimineata" de x ori) si zona cu activitatea recenta (ultimele discutii in care s-a intervenit - asta era utila).
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Uite, eroare proaspata: acuma, la 15:03 m-am vazut logat ca Dragos Astefanei (fac post nou, ca sa atrag atentia; pe precedentul poate ca l-ati citit deja)
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111