Am facut o consultare  urgenta in  CD avand in  vedere ca  suntem la jumatatea lunii martie deja...
Am vorbit / stabilit personal cu  dl. Terzea  Nicolae inclusiv  detalii ...
Am decis in CD  inclusiv cu ajutorul lui Niki Radu care a propus locatia,  sa petrecem  Pastele intr-o locatie noua cu care pe viitor VOM AVEA UN PARTENERIAT si colaborare permanenta!  
Lacatia "LA MOARA " se afla la Intorura Buzaului , aici 
https://www.google.ro/maps/place/Pensiu ... _BIIsQEwDg
foto
http://www.pensiunealamoara.ro/galerie-foto
Se va beneficia in fiecare zi de un salon de 70-80 pers fara obligativitatea de a face consumatie decat  duminica la masa  festiva 60 ron  meniu /pers ( ciorba + fel 2 + o tuica si dozatorul  de bere la discretie )  dupa cum am  discutat personal cu  dl. Terzea  chiar acum ...
Ne vom putea  aduce un vin sau ceva si noi  fara probleme...  Va fi si carne de miel si de asemenea porc pt cei care nu servesc miel inclusiv ciorba  de perisoare ... de miel  ...fripturi  mixt  grill...
Ca sa nu cresc cheltuielile  de data aceasta ) , nu ma mai complic  cu formatie de muzica , lautari etc... voi lua extra doar un tort mare , restul organizam  noi . 
Camparea  va costa 40 ron/ zi echipaj  si include 220v .
Inscrierile se fac numai cu avans 2 pers la masa festiva   x60 ron , iar
 in primele 6 zile incepand de azi se pot trece pe lista NUMAI MEMBRII ASOCIATI ... dupa  data de 21  martie miercuri se poate inscrie oricine in limita locurilor disponibile.
Limita de locuri  este undeva la 30-40 rulote.  Vom  face lista de max. 35 RV, iar cei care vor sa ocupe foisoarele de  8 persoane  NU vor monta corturi  si terase .
Masinile  vor sta la parcare , fara exceptie !  (  nu langa rulota ) 
Va exista un program frumos cu participare la slujba de inviere la biserica aflata la 900m sau manastirea mare la 2km ambele  aproape ... NU e cazul de transport cu AUTO.
Vom avea activitati , concursuri , dans , premii , sponsorizari de la
  Berger /dl.  Vansca Levente                    
www.pieserulote.ro   si altii ...
Alte detalii 
- daca ploua , repet avem salon zilnic la dispozitie, daca este frig posiblitate de incalizre
- nu ne ocupam cu rezervari de cazare ...
Lista poate incepe ......
1.Niki Radu ( nu stiu daca mai scrie pt ca este plecat cateva zile in Anglia ) 2 persoane/ rulota 
Tin sa -i multumesc pe aceasta cale pt ca  s-a implicat  fiind un membru activ in ClubRV !
2. Viorel  Grosu   2 pers. / camper 
3.  Lupu Ciprian & Irina 2 pers  / camper
Am sa revin cu foto ...
....deja va puteti inscrie  (repet in primele  6 zile doar membri asociati ) .