Teren ECHIPAT PENTRU CAMPER IN ORAS ISTORIC DIN TRANSILVANIA

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
ANTONIO COSENTINO
Membru forum
7
Oras: SALERNO
Data nasterii: 14 Iul 1970

Mesaj de ANTONIO COSENTINO »

Am remarcat că în România nu există zone în curtea caravanelor. aceste tipuri de zone nu sunt campinguri, ci parcări simple, concepute special pentru a găzdui temporar rulotele. în altă Europă, acest tip de recepție se răspândește foarte mult. de exemplu, poliția din Brașov declară că parcarea publică este interzisă vehiculelor mai lungi de 5 metri (evident), deci ar fi foarte important să se promoveze mai mult turismul, pentru ca municipalitățile să înțeleagă că trebuie să identifice zonele în care se pot naște acest tip de parcare. aceste parcări sunt foarte simple, trebuie să aibă: apă potabilă fontna, canal pentru a descărca cutii de toaletă și apă murdară, coloane pentru atac curent. nu aveți nevoie de altceva, poate doar un acces securizat cu bare, iluminat de zonă și supraveghere video de securitate.
puteți solicita celor mai importante municipalități (bucharest, sibiu, brasov, sighisoara etc.) dacă acestea sunt disponibile pentru a da conducere clubului tău, parcările abandonate din apropierea centrelor istorice, pentru a le face zonele echipate similare cu cele ale restului în Europa. avantajul este că aceste zone costă mai puțin decât campingurile și puteți opri ore întregi în loc de zile întregi și permiteți turiștilor în camping să se oprească în siguranță și să aibă servicii, doar timpul pentru a vizita monumentele istorice, prânzul într-un restaurant, odihniți-vă în timpul unei călătorii. ce zici de această idee?
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Re: DOMENII ECHIPATĂ PENTRU CAMPER IN ORAS ISTORIC DIN TRANSILVANIA

Mesaj de lungu marian »

O idee f buna.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: DOMENII ECHIPATĂ PENTRU CAMPER IN ORAS ISTORIC DIN TRANSILVANIA

Mesaj de Ciprian Rosca »

Cam teoretica propunerea ta,greu de materializat.Nu cred ca mai exista o palma de pamant neocupata sau nerevendicata in centru sau adiacent centrului oraselor Bucuresti,Sibiu,Brasov, Sighisoara etc..
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Salut Antonio !
Imi place cum traduci automat cu google ! :)

Bine ai venit in clubul nostru ! Cand ajungi la Bucuresti pot sa-ti ofer un loc de campare cu costuri zero...

Ideea ta de Camper STOP sau AREA DI SOSTA... cum aveti voi in Italia este f buna insa la noi municipalitatea nu pune asa ceva la dispozitie ... pt ca fenomenul acesta nu este inca f dezvoltat in Romania ca in alte tari din Europa ...

Eu am sa fac o scrisoare catre primaria Bucuresti in care am sa le recomand infiintarea unui astfel de CAMPER STOP LA Bucuresti in care am sa le comunic oficial necesitatea existentei unui astfel de LOC DE PARCARE penTru RV . La acest moment in Bucuresti exista doar la periferie un camping .."Casa ALBA" .

Exista insa cateva parcari pe care eu ti le pot recomanda... oricum gasesti multe pe Romania si pe aceasta aplicatie
https://www.park4night.com/

pe care eu o folosesc si in Europa ...

parcari sau camper stop cu facilitati sunt mai putine din pacate adica sa ofere posibilitate de golire caseta WC...

Iti dau un exemplu legat de autoritati ... dupa ce am ecologizat zona Tuzla ( Constanta ) la mare... in 2015 la plaja am strans gunoaie am pus piatra pe un drum de acces 20
tone, am facut curatenie , voluntariat .... autoritatile in urmatorul an in ciuda discutiilor si audientelor ne-au raspuns oficial in scris ca nu ne pot pune la dispozitie un teren pt parcare/ campare ... chiar daca acest lucru ar fi generat un plus valoare pt acea zona , noi fiind turisti care cheltuim bani in localitatea respectiva in iunie , iulie , august ...
Cu un an inainte cand era alt primar , s-a putut face acest lcuru fara probleme ...
Cu noul primar sunt alte interese si noi nu am mai avut loc .

Este cam greu sa obtinem un loc gratuit de la autoritati.
Solutia rezolvarii unor astfel de cazuri , mai exact a infiintarii de camper stop in Romania ar fi o initiativa privata pe teren in proprietate... adica lansarea cuiva intr -o astfel de afacere ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
ANTONIO COSENTINO
Membru forum
7

Re: Teren ECHIPAT PENTRU CAMPER IN ORAS ISTORIC DIN TRANSILVANIA

Alo Ciprian....normal ca eu traduc pe google....eheheheheh.......putin vorbesc si inteleg eu un pic romaneste daca sotia mea este romanca.
aree sosta camper se pote avea si cu ajutilor fundurile europeane pentru turism....important ca primari inteleg importanta de aceste oportunitate, pentru °young°.
Multumesc pentru ajutilor din membri clubuli, prieteni camperisti italiani sunt curios si fericit, pentru idea mea din tour Romania......asta este Doresc să pot aduce pe alții în viitor dacă totul merge bine luna august.
nopte buna......Ce ar trebui să vă aduc din Italia bună?
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Limoncello,bineinteles. :yahoo:
Autorulota Dethleffs Just 90
ANTONIO COSENTINO
Membru forum
7

Ok limoncello......facut in casa....nu cumparat
ANTONIO COSENTINO
Membru forum
7

alo Ciprian (Lupu) unde este locul de campare in Bucuresti pe care l-ai spus? multumesc
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

La Brasov se poate parca aici
https://www.google.ro/maps/@45.6422609, ... 312!8i6656

Aleea Tiberiu Brediceanu in plin centru Brasov sub Tampa.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

ANTONIO COSENTINO scrie: 20 Feb 2018, 23:45 alo Ciprian (Lupu) unde este locul de campare in Bucuresti pe care l-ai spus? multumesc
Aici este campingul din Bucuresti http://casaalba.ro/Camping/
Aici poti parca gratuit intre orele 17-08:
https://www.google.ro/maps/@44.4259491, ... 6656?dcr=0
Este vizavi de Biblioteca Nationala, la 5min. de centrul Bucurestiului, P-ta Unirii, iar accesul este usor.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
ANTONIO COSENTINO
Membru forum
7

multumesc.....este aglomerat mare pentru ajung acest parcare gratuit?
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Nu este aglomerata parcarea, după ora 17 pot fi parcate chiar 10 autorulote care pot rămâne chiar 2-3 zile, dar este doar parcare, nu are facilitați .
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Scrie răspuns