Salut Antonio !
Imi place cum traduci automat cu google ! :)
Bine ai venit in clubul nostru ! Cand ajungi la Bucuresti pot sa-ti ofer un loc de campare cu costuri zero...
Ideea ta de Camper STOP sau AREA DI SOSTA... cum aveti voi in Italia este f buna insa la noi municipalitatea nu pune asa ceva la dispozitie ... pt ca fenomenul acesta nu este inca f dezvoltat in Romania ca in alte tari din Europa ...
Eu am sa fac o scrisoare catre primaria Bucuresti in care am sa le recomand infiintarea unui astfel de CAMPER STOP LA Bucuresti in care am sa le comunic oficial necesitatea existentei unui astfel de LOC DE PARCARE penTru RV . La acest moment in Bucuresti exista doar la periferie un camping .."Casa ALBA" .
Exista insa cateva parcari pe care eu ti le pot recomanda... oricum gasesti multe pe Romania si pe aceasta aplicatie
https://www.park4night.com/
pe care eu o folosesc si in Europa ...
parcari sau camper stop cu facilitati sunt mai putine din pacate adica sa ofere posibilitate de golire caseta WC...
Iti dau un exemplu legat de autoritati ... dupa ce am ecologizat zona Tuzla ( Constanta ) la mare... in 2015 la plaja am strans gunoaie am pus piatra pe un drum de acces 20
tone, am facut curatenie , voluntariat .... autoritatile in urmatorul an in ciuda discutiilor si audientelor ne-au raspuns oficial in scris ca nu ne pot pune la dispozitie un teren pt parcare/ campare ... chiar daca acest lucru ar fi generat un plus valoare pt acea zona , noi fiind turisti care cheltuim bani in localitatea respectiva in iunie , iulie , august ...
Cu un an inainte cand era alt primar , s-a putut face acest lcuru fara probleme ...
Cu noul primar sunt alte interese si noi nu am mai avut loc .
Este cam greu sa obtinem un loc gratuit de la autoritati.
Solutia rezolvarii unor astfel de cazuri , mai exact a infiintarii de camper stop in Romania ar fi o initiativa privata pe teren in proprietate... adica lansarea cuiva intr -o astfel de afacere ...