MULTUMESC PENTRU ACCEPTAREA ÎNREGISTRĂRII MELE

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
ANTONIO COSENTINO
Membru forum
7
Oras: SALERNO
Data nasterii: 14 Iul 1970

MULTUMESC PENTRU ACCEPTAREA ÎNREGISTRĂRII MELE

Mesaj de ANTONIO COSENTINO »

buna seara la tot. Vă scriu din Italia și sper că veți uita pentru erorile gramaticale. ma numesc Antonio, possessor de Aiesistem camper cu acoperire in fibra de sticla. casatorit cu o femeie Moldova Romana, cu un copil de 9 ani numele Lorenzo. Locuiesc într-un frumos oraș de pe litoral, la sud de Salerno. Sper să știu mai bine România și romenii către italieni și să sensibilizez orașele pe care le vom vizita, pentru a favoriza realizarea zonelor echipate pentru camper în centrul orașului.
Cu respect.
Antonio Cosentino
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: MULTUMESC PENTRU ACCEPTAREA ÎNREGISTRĂRII MELE

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bine ai venit intre noi.
:welcome1:
Autorulota Dethleffs Just 90
ANTONIO COSENTINO
Membru forum
7

multumesc Ciprian
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Bine ai venit Antonio,pe forum CLUB RV-RO,te asteptam la intalnirile noastre pe care le gasesti pe forum sau cand vizitezi Romania anul acesta da-ne de stire pe forum pe unde va aflati impreuna cu ceilalti italieni din grupul vostru si venim noi in intampinarea voastra la cel mai apropiat camping sau locatie offcamping dupa caz,in ceea ce priveste limba italiana se aseamana foarte mult cu limba noasta romana asa ca sa nu I-ti faci probleme ca nu te intelegem ceea ce scrii pe forum sau atunci cand ne vom cunoaste fata in fata.Pe acesta cale ii multumesc presedintelui Club RV-RO,pentru ca a aflat de dorinta voastra a grupului de italieni din care faci si tu parte Antonio de a vizita Romania si a dorit sa te inregistrezi pe forumul nostru pentru a ne face cunoscuta din experienta voastra de rulotisti veniti din Italia si de a putea noi cei din club socializa cu tine si prietenii tai atunci cand ve-ti vizita tara noastra si de a va face cunoscute cele mai frumoase locuri de vizitat din aceasta.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
ANTONIO COSENTINO
Membru forum
7

Îți mulțumesc din nou pentru BINE AȚI VENIT CALORIU. Mă duc să învăț cum să învăț mai multe cunoștințe mai bune despre limbă, de vreme ce eu nu merg prea mult în ROMÂNIA și în familia mea, vorbele mele de soție sunt doar italiene și nu și românești
BIGU DOREL
Membru forum
7
Oras: stefanestii de jos /ilfov
Data nasterii: 07 Feb 1967

Mesaj de BIGU DOREL »

Bine ai venit pe forum CLUB RV-RO!
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Salut Antonio , ma bucur ca FACI ACUM PARTE DIN ACEASA COMUNITATE ! Am sa - ti fac o surpriza video... maine.. vei vedea... o dedicatie.... :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns