Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Am comunicat pe net cu un cetatean italian .
In masura in care vor si ei si pot sa-i ajut poate am sa ma si intalnesc cu grupul... care vine la vara...
Fam Gheorghe Geta & Michel au mai facilitat sosirea in Romania a unui grup de italieni acum 2-3 ani care au venit mai intai pe la Bran apoi in circuit ...
Am sa l invit pe Costantino sa scrie si aici ..
antonio.cosen1970@libero.it Today at 1:42 PM
To
Ciprian Lupu
Message body ok grazie.....spero di aiutare a far conoscere la Romania agli italiani......e dimostrare la gentilezza di un bel popolo
Am sa va rog sa nu -l certati daca nu scrie-n ro pt ca o sa traduc./scriu eu chiar daca asa e regulamentul... ( sa se scrie obligatoriu in lb romana ) .
Am scris asta pt ca avem unii f atenti care la prima greseala pot sa -ti sara la gat
Domnul Antonio Cosentino doreste informatii pentru parcare sau campare (nici eu nu am inteles bine) aproape de centrul istoric din localitatile Brasov, Sibiu, Sighisoara.
Daca puteti sa-l ajutati.
Multumesc
Bună seara tuturor. Am reușit să rezolv cu acces la forum. Am avut ocazia sa fac un pic pentru Transilvania si Bucuresti si am fost foarte impresionat de sentimentul de curatat, de bunastarea urbana, de siguranta si de eficienta a acestor orase minunate, pline de efigie istorica. în acest an aș vrea să vizitez aceste locuri, care implică prieteni de la camperul clubului camper Salerno, la care fac parte.
în ceea ce privește campingurile, vom folosi cei apropiați de zonele de vizitat, numai pentru seara și noaptea și pentru a face aprovizionarea cu apă curată și pentru a evacua toaleta și apa murdară. problema pe care aș dori să o rezolv, cu ajutorul dvs., este găsirea unor zone de parcare potrivite pentru rulote, numai pentru timpul necesar pentru a vizita centrele istorice, lăsând camperii în siguranță și fără ca poliția să ne poată trimite. orașele care mă interesează în parcarea sigură și confortabilă sunt: BRASOV, SIBIU, SIGHISOARA.
Am văzut câteva locuri de parcare pe hărțile google, dar nu știu dacă lăsau rulotele, pentru că sunt scurte, sunt făcute numai pentru mașini
LA Alba Iulia, am scris a E-MAIL la primaria, el a respuns ok pentru parcarea langa centrul istoric, parcarea cetatii pe strada Crisan. Alba iulia, împreună cu cea din Rupea, a fost singurul Primăria care mi-a răspuns cererile prin e-mail.
La Rupea, în parcarea cetății, am văzut că există toalete publice, dar aș vrea să fiu sigur că funcționează și dacă există posibilitatea de a descărca cutiile de toaletă și de a lua apă potabilă. De asemenea, mi-au asigurat că putem dormi noaptea în parcare și că există un serviciu de securitate.
Am discutat saptamana aceasta cu Antonio,care mi-a cerut prin intermediul e-mailului,pentru ca a vazut la o postare a mea pe forum unde i-am urat bun venit ca sunt din Busteni,informatii despre obiective turistice din zona Busteni si locuri de campare,dar mai ales era interesat de locuri unde se serveste mancare traditionala romaneasca cum spunea chiar el o mancare ecologica.Stia despre Manastirea Caraiman pe care vrea sa o viziteze.I-am raspuns la e-mail unde I-am dat mai toate obiectivele de vizitat din zona si locuri de campare inclusiv cea de pe vale-GuraDiham.Am fost intrebat si de posibilitatea inchirierii unui microbuz care sa ii duca pe la mai toate obiectivele de vizitat.Ca sa nu se mai chinuie cu tradusul pe Google ne scriem acum in limba italiana,pana in prezent sunt inscrise 5 echipaje insumand 10 persoane pentru acest traseu care include si vizitarea Romaniei. Perioada in care vor venii este luna August,pana atunci se vor strange mai multe echipaje care vor vizita Romania. Am sa revin cu informatii suplimentare pe parcurs ce vorbesc cu Antonio cu care sunt si prieten de Facebook si pe care l-am facut membru si de Grup Facebook de rulotisti internationali unde s-a imprietenit si cu alti Italieni cu care poate venii in August sa ne viziteze tara.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Recomandarea mea e sa nu duci ialienii pe Valea Cerbului , mai degraba sa-i duci la Vampire Camping ... Bran daca e prea mic sau nu incap la Aaviator pt. ca e mic sau n-ar avea facilitati ...mari .
Ai si la Pensiunea Rasnov loc sau la camping Cheile Rasnoavei la distante mici . ...
NU stiu daca e ok sa ramana pe vale... autorulote cu numere straine fara oameni in ele , turistii sa fie plecati sau dupa campare sa n- aiba unde varsa WC-ul si la campare sa n -aiba facilitati nimic ... poate doar daca stau o zi nu mai multe ...
Eu am venit aseara cu toaleta acasa ... n am varsat-o in rau ... logic.
E bine ca stau la curte ... am fosa afara ...
Mai degraba baga-i intr-un perimetru sigur undeva SAFE... daca -ti asumi o responsabilitate de origanzare...
E doar un sfat NU TREBUIE sa faci neaparat ca mine ... insa pe Antonio cred ca e bine sa -l avertizam ca e salbatic acolo ... e la liber... N -AS VREA sa fie dezamagit ...
Mai degraba-i bagi in curte la G . Diham si vorbesti cu dl Luca sau vorbeste Mihai Serban de la Aviator... care e bun prieten de al casei ...
Curtea din stanga a mai fost modificata la G DIHAM >
Am fost ieri pe acolo cu Sibiceanu la plimbare .... inspectie :)