George Stanescu scrie: ↑29 Ian 2018, 23:59
Sorry,cred ca nu ati inteles ca tot setul de oglinzi este 100 lei. Perechea este formata din cele doua grupuri! (pe fond negru).
Sa ma ierti, nea Georgica, dar eu nu m-am dumirit asupra pretului.
M-ar interesa oglinzile cu fixare pe aripa, daca-s in stare buna (nu se vede mare lucru in poza, dar se vede ca-s doua bucati), si/sau oglinzile cu brat din aluminiu (eu vad patru bucati, dar nu vad daca-s ok si complete); cele din mijloc, cu brate din plastic (cred ca-s trei, asa e?) nu ma emotioneaza pentru ca am deja o pereche (sau set? nu vreau sa derutez: am doua bucati!) si nu stau foarte bine pe masina pe care o folosesc acuma.
Prin urmare, daca setul/perechea ar include oglinzile de pus pe aripa si pe cele cu brat simplu, din aluminiu, care ar fi pretul (si anume: separat, pe fiecare pereche/set/bucata ori pe toate impreuna, insemnand 4 sau 6 bucati; ori, daca este asa cum absurd a reiesit din raspunsul cuiva, toate cele noua bucati sunt la 100 RON!).
Pana la clarificare, considerati ca m-am inscris la oglinzile mentionate.
(iar pt conducerea forumului: hai sa facem cumva sa fie la vedere starea actualizata a obiectelor oferite spre vanzare - adica doar daca s-a vandut sau nu, nu si detaliile negocierilor. Anul trecut m-am trezit de vreo trei ori ca fac oferte pe obiecte vandute si rasvandute)