Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Knauss 8104 (asa scrie in talon), fabricatie 1991
Greutate proprie 616, mma 900
In tara din 2009, proprietari o familie din Bucuresti care au intretinut-o exemplar, tinand-o sub o copertina, in curte .... in martie 2017 a fost vanduta celor de la care am luat-o, problema este ca a fost tinuta in curte, dar sub un tei .... necesita o spalare, sa vad cu ce ..... si-au dat seama ca nu sunt facuti sa iasa cu rulota, dupa 2 iesiri, si au renuntat la idee si la rulota ......
La cat m-am uitat, si la cat am stiut eu (impreuna cu unele sfaturi de la colegi), nu am descoperit infiltratii sau alte probleme ..... cauciucurile si plasa de insecte de la geamul din fata sunt singurele!
Ce nu se vede in poze ..... butelie mare Butangaz noua, regulatorul de gaz si furtunul pina la teava de gaz, cuplu antibalans Westfalia SSK model mai vechi, acela cu pistonas, cort mare si aproape nou .... baie cu wc fix si golire exterioara, cadita de dus cu scurgere, partea nasoala e chiuveta care se ridica deasupra wc-ului, nu o voi folosi dar, stiti cum este, nu le poti avea chiar pe toate asa cum ti le doresti!
Imi cer scuze dar poze in baie nu am facut pentru ca nu era atat de curat cum mi-as fi dorit si sa va pot arata ......
Fişiere ataşate
20180114_105118.jpg (2.73 MiB) Vizualizat de 3602 ori
Ultima oară modificat 15 Ian 2018, 11:26 de către Ivan Flavius, modificat 1 dată în total.
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
NU pot decat sa ma bucur , de cand asteptam asta !
Acum arzatorul , ceaunul , butelia SI NU MAI AI SCUZE , te asteptam sa fi prezent permanent nu doar cand e cald !
ATAT va trebuie ...........sa lipsiti !! ! !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789
Maria Holom scrie: ↑15 Ian 2018, 12:59
S-o stapaniti si plimbati sanataosi muuulti, multi km...
Va multumim mult!
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789
Petre Scolareanu scrie: ↑15 Ian 2018, 22:15
Felicitari pentru achizitie si bun venit in "clanul" Knaus!!
Mersi mult Petre Scolareanu!
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789
Duret Florin scrie: ↑17 Ian 2018, 20:40
Sa o stapaniti sanatosi si cat mai multe plimbari cu ea, mai ales ca acum aveti tot timpul de pe lume !
Multumim mult!
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789