Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Eu sunt unul din rulotistii care prefera cadrul natural în locul campingurilor. Bineînteles ca locul trebuie sa îndeplineasca anumite conditii: la malul unei ape (curgatoare de regula - dar nu neaparat, susurul apei este linistitor!), aproape de padure, posibilitati de iesire facile, rapide, în apropierea unei localitati pentru aprovizionare cu lactate, etc. Dar astfel de locuri sunt din ce în ce mai rare. Totul este îngradit, totul apartine cuiva. Chiar si pasunile de la marginea localitatilor, apartin sau sunt în administrarea localitatilor respective. As vrea sa stiu unde mai exista astfel de locatii, pentru ca mi s-a întâmplat în concediul acesta sa merg zeci, chiar sute de km si sa nu gasesc, sau daca erau, accesul era dificil sau imposibil. Invit colegii sa localizam astfel de locuri pentru amatorii acestui gen de campari. Voi posta si eu locatiile depistate si alte impresii din concediul acesta, dar dupa vreo trei zile, ca acum am niste musafiri si trebuie sa fac si o deplasare în camping "Zodiac" din Jupiter sa iau motul unui nepot (ca doar suntem rulotisti nu?!) :lol:
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Asa cum am mai scris intr-un alt mesaj, am fost la Lacul Sf. Ana. Ne-am instalat la circa 1 km de camping, in punctul cunoscut ca Panorama Sf. Ana. Nu exista apa curenta, dar se poate rezolva cu un drum la camping, unde exista o fantana cu cumpana. Accesul este foarte facil, iar loc, suficient pentru vreo 15-20 de rulote (nu inghesuite) si mult mai multe corturi.
Privelistea este fantastica, padurea de fagi extrem de racoroasa, umbroasa si linistita.
Pozele spun mai mult decat cuvintele :D. Fiind din fire sociabili, ne-am inteles foarte bine cu vecinii, astfel incat odata la 2 zile unul dintre noi, prin rotatie, facea "aprovizionarea" cu mancare si apa pentru toata lumea.
Fişiere ataşate
Podisul Transilvaniei [640x480].JPG (73.51 KiB) Vizualizat de 5142 ori
HPIM0116 [640x480].JPG (108.92 KiB) Vizualizat de 5147 ori
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
am fost la Zanoaga din Moroieni vreo 21 km spre pestera Ialomicioara SPLENDID liniste dar drumul cam rau (forestier) sau la Obarsia lotrului super frumos dar fara semnal la telefon si destul de departe prima localitate. si camping si langa apa curgatoare.
Am fost si eu la Voineasa si am campat pe unul din platourile din fata hotelului , iar privelisea de acolo....MIRIFICA.E un pic departe pt bucuresteni dar merita efortul
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759