bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Postare pe facebook grup ClubRV Oficial de la dna Albini Mihaela
Din pacate sfarsitul acestei iesiri offcamping nu a fost cel dorit. In imagini se pot vedea repercursiunile naturii si camparea la voia intamplarii. Si noua ne plac iesirile offcamping, insa dupa ce am vazut aceste fotografii sigur vom fi mai atenti.
P.s. Unul dintre proprietari se afla in rulota,cand bradul a cazut si creanga a strapuns plafonul acesteia, iar celalalt se pregatea sa intre.S-au ales doar cu o sperietura zdravana. D.zeu a avut grija de ei in acele clipe!
Fişiere ataşate
v1.jpg (98.79 KiB) Vizualizat de 2468 ori
v2.jpg (93.01 KiB) Vizualizat de 2468 ori
v3.jpg (100.63 KiB) Vizualizat de 2468 ori
v4.jpg (115.93 KiB) Vizualizat de 2472 ori
v5.jpg (47.64 KiB) Vizualizat de 2468 ori
v6.jpg (40.55 KiB) Vizualizat de 2472 ori
v7.jpg (23.99 KiB) Vizualizat de 2468 ori
v8.jpg (26.16 KiB) Vizualizat de 2468 ori
v9.jpg (30.49 KiB) Vizualizat de 2468 ori
v10.jpg (46.42 KiB) Vizualizat de 2468 ori
v11.jpg (50.59 KiB) Vizualizat de 2468 ori
v12.jpg (58.69 KiB) Vizualizat de 2468 ori
v13.jpg (98.79 KiB) Vizualizat de 2468 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Si noua ne plac iesirile offcamping, insa dupa ce am vazut aceste fotografii sigur vom fi mai atenti.
Si imi aminteste de:
Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta:
- Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: cap rupt, matze pe parbriz, ochi in pomi, fara maini... In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura... parca-i viu !!!
Sigur ca daca rulota ar fi fost sub un copac aflat in camping, ori parcata (sau circuland) pe strazile Bucurestilor, ar fi fost in deplina siguranta.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Din pacate si la Sighisoara am avut un eveniment neplacut.... similar....
N -am postat poze pt ca nu am vrut sa -l expun pe colegul nostru A . Enache ( SB ) , care a trecut prin momente grele copilul fiind in rulota la momentul incidentlui .
Pagubele au fost doar materiale . Nimeni nu a patit nimic insa sperietura a fost mare iar rulota o bijuterie FENDT distrusa destul de bine .... de fapt de rau ... :(
NU stiu cum s-a rezolvat mai departe problema... daca o sa vrea o sa ne spuna Adrian ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nu e nici un secret.. Rulota este si acum la Camperland Darmanesti. Nici nu stiu daca sau apucat de reperatie.
La inceput am sunat mai des, sa vad stadiul lucrarilor, dar de fiecare data Nicu Colpos mi-a zis ca e foarte ocupat.
Am doar un deviz de reparatie, cam 9500 euro..
Adi, îmi pare sincer foarte rău de ceea ce s-a întâmplat.
NU te supăra pe mine, dar cred că ar fi mai bine să îți iei altă rulotă "cam de 9500 euro"...