1 DEC -2017 FAGARAS, FANTANITA CRAIESEI

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat

Ce locatie preferati pt 1 dec ?

Chestionarul s-a închis pe data de 11 Oct 2017, 16:57

Dotata cu loc de campare
26
20%
cazare ( camera) - NU vin cu rulota
17
13%
doresc sa particip la masa festiva (restaurant)
36
27%
Nu ma intereseaza masa festiva
2
2%
Prefer sa facem afara masa la focul de tabara... e suficient
9
7%
Trebuie sa avem neaparat un salon incalzit
38
29%
NU cred ca este necesar neaparat sa stam la caldura
4
3%

Voturi totale: 132

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

1 DEC -2017 FAGARAS, FANTANITA CRAIESEI

Mesaj de Lupu Ciprian »

Poate aveti idei despre locul in care s-ar putea desfasura intalnirea de 11 ani Clubrv 30 nov - ( joi ) 3 dec (dum) .
Locul ar trebui sa poata primi un nr aprox de 30-40 rulote si sa aiba daca se poate si cca 20 camere...

Sala de socializare cu posbilitate de incalzire pt. 100 persoane cu sau fara restaurant ...

Variantele de luat in calcul sunt si

Camperland - Comanesti Damanesti campare si cazare la Soimul ( pensiune cu restaurant )

Laguna Albastra fara cazare deloc , doar campare , dar loc generos si de asemenea restaurant .

Am sa iau legatura si cu dl Enache . Acesta stie un loc la Rasnov... vedem ce se poate face cu toate ca multi fug de dn1... in acea perioada ca sa evite aglomeratia.

Va rog sa votati daca vreti la restaurant cu meniu sau vreti fara masa festiva.
Poate vota oricine se logheaza pe acest forum .
Puteti bifa max 3 optiuni .
Sondajul este deschis o luna inclusiv pt forumisti .

Cine nu se poate loga imi poate scrie mail lupucipriann@yahoo.com

In zona de membrii asociati si in CD ne vom consulta pt alegerea locatiei luand in considerare si opinia celor ce participa la acest sondaj.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: 1 dec 2017 unde ?

Mesaj de Niky Radu »

Din punctul meu de vedere 1 decembrie il poti face in "n" locatii. Problema e, daca acea locatie presteaza la un pret acceptabil masa de revelion. Cu alte cuvinte eu as zice unde facem revelionul ca sa fac si 1 dec acolo !...nu am votat nimic !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

1 dec 2017 unde ?

Mesaj de Lupu Ciprian »

Din pacate nu am gasit multe locatii care sa aiba salon de 100 persoane si camere sa zicem 20 si de asemenea loc de 30 sau 40 rulote .

Intalnirea fiind de rulotisti sunt mai importante locurile de campare decat camerele adica trebuie sa gasim o locatie care sa aiba loc mare in curte nu multe camere si doar 10 locuri de rulota ... pt ca nu vrem sa ajungem sa transformam intalnirea anuala intr-o intalnire la hotel.

De asemenea nu va ascund faptul ca in ultimii ani am avut probleme / discutii cu managerii de la locatii pt ca unii colegi gatesc in camera SI NU AFARA.... din pacate .

....repet.... in camera ....fapt pt. care ar fi de preferat sa nu vina astfel de persoane.

La acest moment nu am un exemplu de locatie care sa ofere o sala incalzita in care sa poti avea permanent acces ...decat Laguna Albastra (Fagaras), care are 40 locuri iar noi avem nevoie de 100 ....cel putin asa a fost in ultimii 5 ani de cand am fost si eu unul din cei implicati in organizare .

Intr-un salon de restaurant trebuie facuta consumatie obligatorie nu-l putem transforma in sala/living decat daca ar fi o mica pensiune...fara activitate comerciala adica sa nu fie restaurant .

DACA aveti idei de locatii sunt bine-venite... avem timp de discutii cel putin o luna...
teodorescu cristian
Membru forum
7
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 16 Feb 1954

Mesaj de teodorescu cristian »

cum votez?
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua ! In partea de sus a paginii este sondajul de opinie in care puteti bifa pana la max3 optiuni ...
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Colegii, care de obicei stau la cameră la 1 Decembrie, nu au aceleași facilități să-și pregătească masa, ca ceilalți care stau la rulotă (care au permanent bucătăria cu ei). Nu cred că un reșou mic, care poate încălzi un prânz sau o cină ar aduce prejudicii hotelului ci doar proprietarului care nu câștigă bani dacă se mănâncă în cameră și nu la restaurant. La Gura Diham nu au fost asemenea probleme. Deci noi, ca organizatori ai acestei întâlniri, nu le putem spune colegilor noștri : "dacă mâncați în cameră, nu veniți". În hotel nu este permis focul deschis dar un reșou îl are la el oricare turist pe timp de iarnă. Avizați în acest fel, colegii noștri vor proceda în consecință și nu cred că se vor ivi probleme. Rugămintea mea este să-i încurajăm pe toți colegii să participe în număr cât mai mare la acest frumos eveniment care, an de an, devine din ce în ce mai spectaculos.
Cu stimă,
Violeta Popa ©
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Iata una din variante , alta decat Laguna Albastra Fagaras unde nu exista nici o camera pt cazare dar exista salon incazlit acesta avand max 40 locuri la masa... sau in salonul mare se poate face masa mare ... de 100...

Pensiunea la MOARA langa Buzau la Intorsura Buzaului are un nr. destul de mic de camere pana in 10 la numar.... la tarif cca 100 ron .
Incap 40 rulote in curtea aceasta

http://www.pensiunealamoara.ro/galerie-foto

Au sala/ salon cu f. multe locuri .

NU SE POATE GATI NIMIC IN CAMERA ! NU se accepta.

Se pot campa rulote la 30 ron pret aprox.
Se poate face petrecere sau altceva inclusiv revelion ...

Au atat de multe locuri pt revelion incat vin si din Buzau sigur 100 de persoane. Salonul este model ca de nunta si incap cateva sute ...

E doar o varianta ...

Poate gasim si altele ...
LIVINGUL PENSIUNII este mic si este doar pt cele cateva familii de la camere...

Posibilitati agrement:
Teren de sport (fotbal - volei)
Ping pong
ATV-uri
Pensiunea beneficiaza de un teren de-a lungul raului Buzau amenajat cu mese si umbrele, spatiu pentru gratar.

Au mai fost rulotisti aici prieteni de ai nostri si s-a facut masa cu taiere de porc cu sorici cu tuica fiarta si o atmosfera placuta .

Despre... Intorsura Buzaului

Depresiunea Intorsura Buzaului, cu un potential in crestere in domeniul turismului, va ofera posibilitatea de a petrece clipe de neuitat intr-o zona de munte, unde va puteti recreea in natura, puteti vizita obiective istorice (Cetatea Prejmer, Cetatea Harman, Cimitirul eroilor de la Siriu), obiective turistice (Urlatori Vama Buzaului, Lacul Vulturilor numit si Lacul fara fund, Varful Siriu si Malaia, Masivul Ciucas cu cele mai spectaculoase trasee turistice), obiective de cult (Sfintele Manastiri "Schimbarea La Fata" - Sita Buzaului, "Sfantul Ioan Botezatorul" - Saramas) si, mai nou, puteti vizita Rezervatia naturala "Valea Zimbrilor" - Vama Buzaului.

Despre... Rezervatia naturala "Valea Zimbrilor"

In luna Noiembrie 2008 a avut loc inaugurarea Rezervatiei naturale "Valea Zimbrilor" din Vama Buzaului Judetul Brasov, aceasta fiind a patra rezervatie de zimbrii din Romania. Rezervatia a luat nastere din initiativa Agentiei de dezvoltare publica a Judetului Brasov, a Primariei Vama Buzaului si a Primariei Prejmer. Spatiul alocat acestei rezervatii este momentan de 9 hectare si are trei locuri de hranire a Zimbrilor. Se vor creea cai de acces pe marginea rezervatiei in asa fel incat turisti care vor sa vada sau sa imortalizeze imagini cu familiile de zimbri in mediul lor natural sa o poata face cat mai usor dar fara a perturba viata acestora. Se va amenaja un sediu administrativ cu sala de comferinte unde se vor purea tine lecitii deschise pentru studenti si elevi. Rezervatia naturala "Valea Zimbrilor" detinea in Noiembrie 2008 un numar de cinci exemplare de Zimbrii (Bison bonasus) adusi din Elvetia (2), Italia (1) si Austria (2).
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Arata bine. Nu cred ca vor fi mai mult de 40 de echipaje cu RV. Camerele sunt putine, dar sunt si multe pensiuni in zona. Ar trebui facut si un sondaj cu inscrieri ferme pentru Revelion. Sa vedem cum stam cu "personalul".
Poate reusim un Revelion cu tot clubul la un loc. Greu, dar posibil.
Totusi, un punct negativ ar fi ca localitatea este una cu renume ca fiind un "Pol al Frigului".
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se poate alege si alta locatie nu e asta o problema... insa in centrul tarii este zona de curbura a muntilor Carpati, fapt pt. care suntem la munte ...cam oriunde in zona .

Se poate alege si alta zona gen.... est sau sud est... Amara -Slobozia..mai calda , insa eu consider ca este monotona , nu o sa avem ce face si nici nu este accesibila unora de ex. din Moldova... ca sa vina ... mai ales ca avem destui colegi pe acolo care sunt fideli acestor intâlniri .

Poate mai gasim si alte variante ... chiar o locatie cu camere mai multe .
N-as vrea sa mai fiu acuzat de faptul ca inchid listele repede fapt pt care pe primul loc ar trebui sa fie locurile pt rulote ca sa SE POATA INSCRIE RULOTISTII ! Asa cred eu ca si organizator... insa ma voi consulta iN CD cu colegii mei care probabil vor veni cu propuneri de locatii si ei .

Sondajul arata insa ca avem nevoie neaparat si de camere.... iata cum sunt impartite pana acum cele 59 de clck-uri din sondaj... ( sondajul este deschis inca pt cei ce n-au votat ... pana la 11 oct )

CE fel de locatie preferati pt 1 dec ?

Dotata cu loc de campare
9
15%
cazare ( camera) - NU vin cu rulota
11
19%
doresc sa particip la masa festiva (restaurant)
17
29%
Nu ma intereseaza masa festiva
1
2%
Prefer sa facem afara masa la focul de tabara... e suficient
4
7%
Trebuie sa avem neaparat un salon incalzit
14
24%
NU cred ca este necesar neaparat sa stam la caldura
3
5%
Ivan Flavius
Membru asociat
12
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 28 Mai 1969

Mesaj de Ivan Flavius »

Dar la cabana Plaiul Foii? Stiu ca acolo exista si un spatiu generos pentru campare ... au 34 locuri in camere si restaurant de 70 de locuri .... http://www.cabanaplaiulfoii.ro/index.html
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

E si aceasta o varianta ...
Sunt 15 camere la 150 ron .
Eu am incercat sa gasesc pt colegi ceva mai accesibil sub 100 ron daca se poate...ca sa fie bine...
Eu vin la RV nu ma deranjeaza pretul la camera insa sunt dator sa caut ceva convenabil....pt colegii nostri .

Am a sun totusi sa intreb cate rulote intra acolo ....
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Este foarte important, cand se propun locatii, sa se informeze preturile de cazare pt cei cu camere si mai ales cat costa un meniu de masa festiva de 1 dec si revelion. De 1 dec as propune daca exista posibilitatea taierii unui porc sau doi, in functie de numarul de participanti, pentru a face o masa specifica sarbatorilor de iarna, cu sorici, pomana porcului, tuica si vin fiert. la toate intalnirile la care am participat eu, am facut asa ceva si e ceva inedit. Nu pot sa zic in cuvinte gustul unui sorici sau a carnii unui porc crescut in gospodarie. La pensiunea La Moara am fost acum 2 ani si nu am reclamatii. Si eu cunosc ca o parte din prietenii mei au facut aici revelioane la preturi rezonabile si au fost foarte multumiti.

La Cabana Plaiul Foii, zic ca este exclus. Deoarece restaurantul are un numar limitat de persoane. Daca camerele sunt date deja restaurantul este la capacitate maxima !....si cei cu rulote ?!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Încuiat