Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am gasit un set de 6 piese de cleme de prindere perdeluta rulota (trebuie doar sa merg sa ma conving ca sunt la fel - din poza arata la fel).
Cu bratele am gasit doar pe negru si doar fara surub de blocare (sistem click)
Si pe langa asta are 280 mm (al meu are 300 mm)
Am gasit la Exis separat surubul de blocare - dar nu imi e clar ce dimensiuni sunt disponibile si vad ca sunt in concediu 2 luni din care ar mai fi de asteptat una :D ; Ar fi cel mai aproape de culoarea existenta.
Par sa fie OK, le vreau pe toate patru. Astept sa ne mai intelegem si asupra celorlalte detalii (pretul si modalitatea de schimbat proprietarul - vii cumva la parada baloanelor?).
Poate ai (intamplator, zic si eu) si partea de pe tocul geamului? chestiuta de care se agata( pentru asigurat inchiderea ferma a geamului) ca la mine este alt sistem, si mi-ar fi mai usor sa pun de-a gata decat sa confectionez.
Salut , cu siguranta am si partea cealalta de pe geam insatrebuievsale caut . Incerc astazi sa vad unde se afla . Privind transportul vedem cum facem , nu ajung la parada baloanelor .
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.