Camping 7 Izvoare ,Baile Herculane

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
gabyneagu
Membru forum
17
Oras: Orastie
Data nasterii: 21 Iul 1967

Camping 7 Izvoare ,Baile Herculane

Mesaj de gabyneagu »

Salut toti colegii de forum pe aceasta cale.

In iule 2017 am fost in campingul 7 Izvoare de linga Baile Herculane si am campat cu autorulota 4 zile respectiv 3 nopti.Zona geografica este interesanta iar campingul pentru cei cu foarte putine pretentii poate fi satisfacator.Pretul pentru 1 zi autorulota+2 persoane si curent electric a fost de 25 lei/zi.Grupul sanitar cu 4 cabine de Wc pentru ambele sexe,fara a fi separat,3 cabine cu vas Wc tip turcesc si una cu vas european,sa zic asa.Cit de cit curate(acum depinde si de cei campati in camping).Chiuvete pentru uz personal cit si pentru folosit la spalat vase sau ceva rufe nu erau separate,in numar de 5(insa se foloseau si pentru racit bauturile,am inteles ca respectiva sursa de alimentare era de pe munte)Aceste chiuvete + grupurile sanitare erau in partea din spate,inspre vestitul strand 7 Izvoare,in aceeasi zona fiind si o alimentare cu apa potabila de la reteaua statiunii.In partea din fata se mai aflau un grup de 3 sau 4 chiuvete.Campingul avea o singura zona cu ceva copaci care ofereau partial umbra.locuri pentru RV-uri erau in jur de 12-14 fara delimitari,restul spatiului fiind folosit mai ales de corturi si autoturisme.Dusuri doar cu apa rece ,la vedere,fara separeuri.In mare parte a fost destul de multumitor insa marele neajuns era faptul ca de regula seara si mai ales in weekend se faceau gratare la greu materialul combustibil fiind in cea mai mare parte lemnul,acesta generand foarte mult fum care se lasa in jos intrand in rulote,autorulote.Fiind foarte cald aveam mai toti trapele deschise ,la fel si usile.Deci inauntru intra ceva fum,daca nu reuseam sa inchid la timp trapele/geamurile...apoi pina sa se racoreasca tirziu in noapte,ori miroseam a gratare ori muream de cald pina reuseam sa adormim.... :shock:
Am prins o zi de sambata in care campingul a fost plin ochi,inclusiv autorulota din Germania cu o familie formata din 2 adulti si 3 copii.In rest au venit doar cu autoturismele (vreo 4 la numar) ceva rrrrromiiii fara cort sau rulota....si care au inceput bineinteles sa fac gratare si ceva muzica..... :twisted: .Noroc ca muzica nu a fost foarte tare data si nu a durat mai mult de maxim 3 ore.Apoi rapusi de chef...acestia au dormit pe jos,pe paturi si prin masini.....ca de...probabil isi aduceau aminte de originii,cind erau cu carutele..... 😉
Alt lucru care sincer a lasat o impresie extrem de neplacuta,a fost puzderia de oameni care dormeau/salasuiau pe drumul respectiv,cit mai aproape de acele cazi/bai la liber in conditii care mai de care.Erau si citeva rulote(vreo 2 la numar)insa si corturi puse pe un spatiu extrem de mic,chiar pe margine drumului,direct pe asfalt..... :!: :!: ,spatiul fiind foarte putin,pe o parte a drumui este muntele pe cealalta parte mal abrupt de la CERNA,drumul avand estacade de beton pe parte cu malul abrupt.In afara de timpul pe care il petreceau in acele cazi/bai in rest cei mai multi de pe marginea drumului faceau gratar,se spalau, mancau,faceau plaja,dormeau sau jucau table la 2-4 metri maxi de axul drumui destul de circulat de autovehicule si pietoni......,o adunatura destul de pestrita de oameni cu probleme de sanatate .Nici nu vreau sa ma gandesc ca tot loco marea majoritate isi faceau nevoile!!!!!
gabyneagu
Membru forum
17

Re: Camping 7 Izvoare ,Baile Herculane

Mesaj de gabyneagu »

Poze
Fişiere ataşate
DSCN4798.JPG
DSCN4800a.jpg
DSCN4804a.jpg
DSCN4805a.jpg
DSCN4806a.jpg
DSCN4814a.jpg
DSCN4815a.jpg
DSCN4816a.jpg
DSCN4817a.jpg
DSCN4818a.jpg
gabyneagu
Membru forum
17

Mesaj de gabyneagu »

Inca citeva poze
Fişiere ataşate
DSCN4819a.jpg
DSCN4820a.jpg
DSCN4824a.jpg
DSCN4826a.jpg
DSCN4828a.jpg
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Cred ca birourile DSP si Protectia Consumatorului din zona au lipsa de personal.
Autorulota Dethleffs Just 90
gabyneagu
Membru forum
17

Mesaj de gabyneagu »

Am uitat sa mentionez,desi cred ca este destul de important pentru imaginea negativa cu care raman unii turisti romani si straini referitor la unele campinguri de la noi.Mentionam ca in camping in ziua de vineri spre sambata a sosit si o autorulota cu numar german de inmatriculare,cu 5 turisti.Au instalat si aranjat sa ramana peste noapte fiind incantati de zona si au sunat si inca 2 echipaje germane care urmau sa soseasca in camping a doua zi.Insa mai pe seara cind au inceput sa fie aprinse gratarele si fumul de la acestea ajungand la autorulota,deranjati vizibil au strans si au plecat spunand ca prefera sa campeze undeva pe drum sau off camping.Bineinteles ca au dat telefon amicilor si le-au comunicat ca nu are rost sa mai vine sa campeze acolo......
Radu Vaida Muntean
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iul 1978

Mesaj de Radu Vaida Muntean »

Buna ziua.
In afara acestui camping, mult prea galagios pentru noi si de Platoul Coronini prezentat de un alt coleg in alt topic, ati mai stat undeva in zona ?
Am ceva prieteni care stau cu cortul in zona Pensiunii Dumbrava. Am vazut pe Google Map ca sunt ceva poienite unde sunt corturi in acea zona dar nu am vazut nici o rulota/autorulota si ma intrebam care este regimul de campare pe acolo.
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Camping Hercules din Mehadia (la intrare in Baile Herculane).Coordonate :44.869218, 22.387970 / 44°52'09.2"N 22°23'16.7"E
Autorulota Dethleffs Just 90
Scrie răspuns