Costinesti ,, jurnal de bord ”

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
gabiionescu
Membru forum
10
Oras: lugoj
Data nasterii: 10 Dec 1971

Costinesti ,, jurnal de bord ”

Mesaj de gabiionescu »

Buna,
am tot cautat pe forum locatii off camping pe litoral in urma cautarii am dat de o locatie destul de frumoasa in pozele ce erau postate , m-am uitat, mi-a placut cum venea concediul am luat rulota si da-i bataie la drum .
Toate bune si frumoase drumul pana la mare destul de bun, mai putin bucata de autostrada Bucuresti- Constanta care pe o bucata buna de tronson ziceai ca mergi cu trenul pe asfalt, asa de tare se simtea drumul pe prima banda, credeam ca daram rulota nu altceva dupa un timp am trecut pe banda a doua si spre suprindere drumul ii ca-n palma asa ca am dat bice numai pe a doua banda chit ca ma semnalizau sa trec pe prima banda dar numai asa puteau sti si altii cu masini cum e drumul pe prima banda . Eram cam singurul participant la trafic ce rula pe prima banda ,asa deci sa stie si alti colegi cum e drumul ,din cate am vazut pe forum sunt destui colegi pe litoral si nici unul nu a comentat acest subiect.
Sa revenim la povestea mea, am ajuns in zona specificata de acel coleg , nu dau nume dar am si discutat cu dansul , cand am ajuns la drumul de tara am decuplat rulota de masina si m-am dus numai cu masina , nu inteleg cum s-a bagat in zona aceea cu masina si cu rulota mai ales ca nu se vedeau urme de campare si nici urma de dansul mai ales ca specifica ca-i in zona (dar nu care era postata) , oricum nu era o locatie buna de camping din cite ma vazut la fata locului .
Asa ca m-am intors din drum chit ca, cu cateva zile inainte in zona a plouat destul de bine si terenul era cam moale speram din tot sufetul sa nu raman inpotmolit dar cu putin noroc am reusit sa revin la drum bun de piatra.
M-am intors ,, inapoi” ca pe drumul cand ma duceam spre locatie am vazut doua rulote campate si m-am hotarit sa imi incerc si eu norocul in acea zona , am ajuns in zona am lasat masina la drum si m-am dus pe jos pana la rulote in urma discutiei cu un domn am inteles ca nu sint probleme de campare la aceasta locatie de campare si m-am hotarit sa ma alatur si eu .
E bine de stiut despre aceasta locatie si plaja , mai ales plaja !!!!
E plaja numita Golful Francez langa Costinesti ,se ajunge la ea si pe jos de pe plaja din Costinesti , o sa dau mai mult detalii despre aceasta plaja,e pentru toate gusturile (se practica si nudism) ,o plaja curata fata de ce am vazut la mult promovata statiune Costinesti.
Nu inteleg de ce nu se promoveaza si aceste plaje daca stie omul despre acea plaja ramane la latidudinea fiecarui om unde sa merga si unde nu, chiar asa de secret trebuie sa ramana aceste locatii si marea dezamagire e ca chiar m-am intalnit cu domnul respectiv la aceasta plaja si facea promovare in alta parte ,nu stiu ce sa zic dar las pe altii la comentarii .
O sa revin si cu poze de pe acesta plaja si o sa fac si la Costinesti sa vada lumea ce inseamna civilizatie si de ce aleg locatii off camping, vad ca se vrea sa faca si o locatie la Costinesti dar din cite am vazut e numai pentru membrii cotizanti .
Nu-i nici o problema dar ce incredere sa mai am sa trimit bani pentru cotizatie cand nu am primit nici macar un raspuns din partea clubului cand se punea problema ticourilor si a sticarelor ,sper ca nu am suparat pe nimeni dar e bine de stiut si de altii ce se intampla , multumesc.
Text revizuit - Moderat
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: camping linga costinesti

Mesaj de Ciprian Rosca »

Din partea dumneavoastra nu am primit nici o solicitare de tricouri ,stikere sau inscriere in club.Nici macar nu stim cine sunteti,inca nu ati trecut pe la sectiunea "Prezentare ".Este prima postare pe acest forum.
Locatia noastra de la Costinesti chiar exista,dar numai pentru membrii cotizanti.Si e bine sa ramana asa.
Despre mersul pe a doua banda pe autostrada,cu rulota in spate, pana primesti flashuri din spate ,nu comentez,exista codul rutier ......
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: camping linga costinesti

Mesaj de Lupu Ciprian »

In primul rand o sa-mi fac timp sa va corectez "lucrarea" inclusiv titlul pt. ca e de lucru ... la tot ce ati scris acolo gresit... textul e varza ....chiar jenant... insa il mai las asa 48h.

In al doilea mergeti unde va place nici o problema...chiar si la Tuzla se poate merge of camping in anumite conditii si in zona Costinesti sau Vadu... Corbu... cap Midia Navodari e lung tarmul marii...

Noi , CLUBRV promovam doar locatii legale unde se poate varsa toaleta sau unde nu avem probleme cu legea eventual sa avem si apa sau alte facilitati ... daca se poate .

Cotizatia nu v-a spus nimeni sa o trimiteti cuiva si nici macar nu aveti cum sa ne solicitati noua echipament Clubrv pt ca nu faceti parte din grupul membrilor cotizanti ... Nici macar nu stim cine sunteti domnule Gabi.

Daca aveti intrebari se vede nr. meu de telefon la semnatura , dar n-am fost contactat de dvs. niciodata ...

N-ati suparat pe nimeni ... puteti promova ce vreti sau pune poze noi nu va oprim daca aveti informatii utile pt. rulotisti .

Avem locatia de cativa ani , nu vrem neaparat sa o promovam si nici nu va invitam la noi la locatie pt. ca nu este o afacere sau camping comercial ... e cu circuit inchis.

Mergeti unde va place nu se supara nimeni ... va doresc vreme buna !

Puteti trece si pe la prezentare in forum ... ca noi toti ceilalti ...

O seara buna !

P.S. Trebuie sa intelegeti ca nu suntem disperati sa aducem noi membrii in club cu orice pret ...ba mai mult decat atat... cat voi mai fi eu la conducere ( pana in iunie 2018 ) voi incerca sa mentin o anumita calitate a membrilor sau sa o imbunatatesc, daca pot ..... targetul meu (tinta ) nu este sa aduc neaparat f. multi ....chiar mai dau afara daca este cazul din cei care nu se ridica la nivelul de bun simt impus sau nu au conduita corespunzatoare la intalniri sau in campinguri pt. ca ne pot strica imaginea...iar noi mai mergem si in Europa nu doar la un gratar in weekend...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
gabiionescu
Membru forum
10

Re: Costinesti ,, jurnal de bord ”

Mesaj de gabiionescu »

domnule Lupu
Sunt înscris pe forum din iunie 2015 prezentarea din cite îmi aduc aminte am făcut-o era ceva despre oraș tip autoturism și model rulota nu înțeleg de ce îmi cereți să mai fac una dar daca e nevoie promit că, cînd ajung acasă mai fac una oricum nu mă supăr iar în privința tricourilor nu era nicăieri specificat că e numai pentru membrii cotizanți îmi doream așa ceva dar daca nu se poate asta e nu-i nici o problema oricum mulțumesc de răspuns eu am discutat de locații off camping și am citit ceva de toalete oare în mijlocul naturii departe de locații oare unde deversați acele toalete nu în comparație sau mergeți cu ele in locuri special amenajate oricum nu e treaba mea ce faceți era doar o întrebare sper că nu va supăra cu aceste întrebări și scuze de gramatica ia pe un telefon și chiar daca vrei sa scriu corect tot nu reușesc inca odată mulțumesc de răspuns și sper că nu va suparati pe mine
Multe salutari
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Exista toaleta ecologica, este si vas inchis pentru golit caseta. Avem campuri de pelin* si briza, Cucu-n Bucovina, Constantine-Constantine, Radu mamii, Coco Jambo, You're my heart & soul etc.

Di tati, vino sa te convingi.

* Am gasi si Led Zeppelin, dar cine sa caute? Se cauta numai LED.
(...)
Tucson, Avento
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Nu ma supar dl. Gabi...cat despre toaleta asa cum a scris si Florin mai sus avem contract de vidanjare si inchiriere de toaleta...de asemenea contract de salubrizare.
Ca fapt divers va spun ca acestea costa peste 2000 ron pt un sezon de 3 luni si reprezinta numai jumatate din cheltuielile unei astfel de locatii care se vrea a fi civilizată... supravegheata ... organizata .

Daca vreti sa scrieti dvs sau altcineva locatii of camping aici se poate ...nici o prolema chiar va si ajut.
Va pot oferi adrese unde sa stati of camping ...free.... in golful Francez la Costinesti ori la Tuzla... la Corbu... la 2 mai sau Vama V.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
gabiionescu
Membru forum
10

Mesaj de gabiionescu »

Domnule chiar crezi că sunt așa înapoiat că nu știu de toaletele ce le pomeniți întrebare marea era ce faceți cu ele cînd sintetic în plină natura mai precis off camping am înțeles ce pomeniți dar .... Las mai departe comentariile eu cel puțin nu am inca o rulota așa modernă atâta a fost bugetul pe care l-am putut permite alocării unei rulote rulota e un roler aster 380lp a fost destul de bună la preț și la ce era instalat în interior și făcut treabă pina la concediul următor de va schimba cu alta mult mai performantă că dotări interioare mulțumesc de răspuns oricum nu am înțeles nimic ce ați vorbit acolo
Scrie răspuns