Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Caut robinet calorifer Fiat ... nu stiu daca este pt. Punto sau alt model .. eu am o aeroterma suplimentara pe camper F. Ducato 2001 ( pt iarna ) cu apa calda de la motor ... ca sa am si in spate caldura in mers ”in rulota ” nu doar la bord si am lipit acest robinet insa l-as vrea nou ... saumacar s.h. dar bun ...
cod 178115500
NU -l gasesc la magazinele de piese ( pe nou ) .. l-am solicitat si pe dez.ro pe s h si in alte locuri ... dar poate sunt proprietari de Fiat printre noi si stiu unde se gaseste aceasta piesa fabr in Turcia dupa cum imi arata dl gogle.... :lol:
Mecanicul care mi-o monteaza, un prieten rulotist (ION SINGURAN ) mi-a spus ca e de Punto sau Tempra.... se vede din link ca ar fi de Tempra....da... am facut si aici cerere. Multumesc !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com