GRECIA ALEXANDROUPOLIS 2 07 2017

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Marian Enache
Membru forum
12
Oras: BRASOV
Data nasterii: 21 Noi 1958

GRECIA ALEXANDROUPOLIS 2 07 2017

Mesaj de Marian Enache »

Buna tuturor

M-am decis sa -mi petrec cateva zile de vacanta in Alexandroupolis si gratie ajutorului primit de la colegul Adrian Gafiuc ( care a plecat de cateva
zile din locatie fiind foarte multumit si facandu-mi aceasta recomandare ) am ales camparea in cadrul HOTEL /BEACH SANTA ROSA ( www santa-rosa.gr )
Eu voi merge impreuna cu sotia ,voi pleca in 2 07 2017 dimineata ora 6 .00( stau cam 12-13 nopti ) din Brasov pe ruta prin Ruse- Makaza- Alexandroupolis.
Daca cineva agreaza aceste conditii ( perioada ,locatie ) m-ar bucura sa petrecem cateva zile impreuna .
Astept semnale in aceasta privinta( tel pers 0773 950 604 ) iar ptr rezervarea ( recomandata ) va indic e-mail info@santa-rosa.gr sau tel +30 25510 25551 receptie hotel

Salutari cordiale
boarescuvlad
Membru forum
14

Re: GRECIA ALEXANDROUPOLIS 2 07 2017

Mesaj de boarescuvlad »

am vorbit acuma cu prietenii din Alexandroupolis si spuneau ca in ultima saptamana din iulie au ceva festivalul vinului. Se va tine langa Camping Santa Rosa. Vin gratis si souflaki la 1 eur. se termina pe 30 iulie :D. Daca ajungeti acolo sa le spuneti sa nu bea tot vinul sa ne lase si noua un strop . . .
Marian Enache
Membru forum
12

Mesaj de Marian Enache »

buna ziua dle Vlad Bourescu

Multumesc ptr stire ( chiar im place vinul grecesc cel putin cel pe care il cunosc eu din cateva 2-3 sortimente baute ) dar .......din pacate
ptr mine eu ajung pe 2 07 2917 si plec pe 16 07 2017 . Daca spuneti ca in 30 iulie este festivitatea ma declar chiar ghinionist
Salutari cordiale
Marian Enache
boarescuvlad
Membru forum
14

Mesaj de boarescuvlad »

In 30 e ultima zi de festival. Cred ca tine o saptamana deci incepe lunea sau cu o duminica inainte nu stiu exact. Dar oricum. Ghinion
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Le am tot trimis email sa mi semneze un parteneriat vad ca nu prea raspunde aceasta dna directoarea de la ditea.gr

pe site FICC scrie ca avem oricum 10 % noi ... posesorii de card FICC.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Marian Enache
Membru forum
12

Mesaj de Marian Enache »

Buna Dle Ciprian
In final ( sfatuit si sprijinit cu poze si informatii on line de la fata locului de catre colegul Adrian GAFIUC ) am decis ( am rezervat si am primit confirmare )
sa ma campez la SANTA ROSA BEACH incepand cu 2 07 2017 .
Daca doriti si sunteti in zona NEA MOUDANI Halkidiki va recomand sa mergeti personal ( in vizita de documentare daca nu sa stati campat ) in Campingul OUZOUNI BEACH unde puteti vedea .( locatie foarte potrivita bine pozitionata dpdv magazine aprovizionare piata locala in fiecare joi a saptamanii) un camping excellent ( preturi direct proportionale cu conditiile reale de 3stele +) si eventual sa semnati oficial un contract de colaborare cu CLUB RV .
La initiativa si propunerea mea in iunie 2016 am fost acolo cu amicul Radu Pascu si impreuna am discutat cate ceva referitor la o colaborare cu CLUB RV . Patronul acestui camping este un om deosebit pe nume Dimitris Ouzouni ( tel +30 697 740 4040 ) iar eu am o relatie de amicitie ( plecand de la faptul ca merg acolo anual de vreo 4 ani-anul acesta cred ca fac o exceptie alegand o alta zon[quote][/quote]a iar in septembrie nu cred ca mai ajung in Grecia )

Tot ptr colaborare contractuala puteti sa discutati si in campingul alaturat OUZOUNI care este patronat de fratele lui Dimitris ( atentie acesti frati sunt certati la cutite
si nu is vorbesc deci nu colaboreaza ) si care are foarte important zic eu cateva bungalouri ( de 4stele cu chicineta) familiar inchiriabile in regim hotelier( in baza unor rezervari in perioada februarie aprilie a anului )Acestea sunt renovate/ in toamna 2015 si sunt o solutie ptr prietenii cu care putem sa mergem in comun in vacante dar care nu au rulote .
Salutari cordiale

Salutari cordiale
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

NU stiu daca ajung la Ozouni , dar in drumul meu peste tot incerc sa vorbesc pt noi pt Clubrv... de multe ori insa am preferat sa caut campinguri care accepta card CCI mai exact FICC cum este Alexandroupolis care are deja trecut pe site ca ofera 10%...

pe site ul www.campingcardinternational.com se pot verifica toate campingurile care ofera discounturi pt detinatori de card ..FICC insa trebuie si legitimatia pt a se face cont pe site ...

Dl Curelea, colegul meu poate oferi aceste legitimatii... celor care sunt cu plata pe tot anul achitata ( cotizatia ) .....eu 2 saptamani de azi nu mai sunt in zona ..
Va doresc tuturor vacante placute !

Va voi oferi si eu invormatii din zona Alexandroupolis.. . Kavala... eventual Halkidiki.... ne auzim ! Salutari !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Marian Enache
Membru forum
12

Mesaj de Marian Enache »

Despre ce legitimatii vorbiti ?
Eu am card FIIC si este trecut numele meu pe el .
Mai exista si o legitimatie ptr ca acest card sa fie luat in calcul ptr acordarea discountului ?
Sa inteleg ca este obligatoriu sa ai ambele documente ptr primirea discountului ?
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Campingurile care acordă 10% discount la prezentarea cardului FICC nu mai acordă un alt discount, chiar la parteneri. Noi am incercat acest lucru la Sarkany și ni s-a explicat că posesorii de carduri FICC beneficiază o singură data de discount (prin cardul FICC). Însă prin încheierea parteneriatului cu camping Sarkany am obținut discount și pentru colegii care nu aveau card FICC dar erau prinși în mail-ul trimis de Asociația Clubrv. Deci parteneriate trebuie încheiate cu campingurile care nu acordă discount cu cardul FICC.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Marian Enache
Membru forum
12

Mesaj de Marian Enache »

Multumesc ptr informatie . Din mesajul dlui Ciprian ( fraza 2) initial am inteles altceva dar ulterior m-am lamurit ca legitimatia =card FIIC reusind sa ma inregistrez si pe www.campingcardinternational.com
Apreciez promtitudinea in intentia de ajutor
Salutari cordiale
Marian Enache
Scrie răspuns