Pt. inceput nu avem nici o taxa pt ca abia maine vine toaleta eco si peste 3 zile mergem sa montam gardul dar sunt acolo 3 colegi care pregatesc locul la aceasta ora ...
Responsabil la aceasta ora este Dan Peev (GL ) care raspunde la nr de tel 0722305868.
Pe parcurs va fi ajutat de mine si alti 2 colegi pe care -i stiti deja Alex RAdulescu IF) si respectiv Isdraila Ioan ...(GL)
Taxa de amenajare sau contributie la amenajari va fi de 10 ron pers adult/zi care se campeaza acolo ... ( fara alta taxa de rulota sau masina ) .
Nu este permis generatorul de curent decat la distanta de minim 30 m de rulote . Avem si noi un generator al asociatiei pt urgente .
Stationare 10 ron zi fara ocupare ... pt rulote fixe.
Pt. cei care contribuie la munca noastra comuna ....ajuta sau stau peste 15 zile la locatie se va face totul la jumatate ca sa nu plateasca o suma mare ...
Momentan aceasta locatie se adreseaza NUMAI MEMBRILOR COTIZANTI ( asociati ) care pot aduce si un invitat o data pe raspunderea lor adica se vine numai cu recomandare ca sa nu avem probleme cu unii care poate nu respecta regulamentul locatiei ...
Avem apa curenta , cismea , toaleta si vom face si o cabina de dus. Avem contract la gunoi si loc pt varsat toaleta vidanjabil .
Vom monta 1-2 foisoare pliabile pt. umbra ...
Pt. alte detalii ma gasiti si la nr de tel 0722 227 048 .
Locatia este cu circuit inchis numai pt membrii clubrv asociati/ cotizanti NU ESTE CAMPING deschis publicului larg .....
Se afla aici
https://www.google.ro/maps/place/43%C2% ... d28.646663
direct la asfalt unde se vad si rulotele in curte ....
Pana la mare se merge 5 min pe jos pana la magazine la fel ...
Am sa discut si de curent pt cei care vor neaparat DAR NU PT CEI CU AER COND pt ca nu se poate ... ( asa a spus vecinul cu vila ) .
Pt. alte detalii tehnice .... venituri sau cheltuieli am sa dezvolt subiectul in zona membrilor cotizanti , am postat insa aici ca sa se cunoasca de catre publicul larg faptul ca aceasta asociatie de proprietari de rulote si autorulote din Romania , CLUBRV detine /gestioneaza prin amabilitatea colegului nostru Nelu Predonu o locatie la mare disponibila membrilor pana la 1 sept .
Pt alte mesaje sugestii sau discutii ne puteti scrie si in privat mie sau colegilor din CD ....
Pana ajung in weekend la lucrari la locatie sau postez fotogarfii va prezint cateva de anul trecut...