Buna ziua

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Galatanu Ionut
Membru forum
8
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 27 Mar 1987

Buna ziua

Mesaj de Galatanu Ionut »

Vă salut! Deși abia am inceput sa fac primii pași (am aproape un an de forum și de rulota) inca nu am trecut pe aici dintr-un singur motiv...am vrut să-i cunosc pe ctitorii acestui club, pe care eu unul (și sper să nu fiu singurul pentru că ar fi clar semn de demență) i-am considerat zei sau cel putin demizei, când de fapt ei sunt niște simplii oameni. Ceea ce-i face niște demizei este faptul că zi de zi se lupta pentru viciul nostru.#respect Cristi Lupu, Relu Deliu, Ciprian Roșca, Grosu Viorel și toți care vreți să faceți ceva pentru rulotiști. (apropo și eu am onoarea, ca începând de ieri, s-a fac parte din marea familie a clubului RV... că doar am șapcă)
P.S. Suntem o familie din Ploiești ( cu o frumusețe de copil) care s-a infectat de anul trecut de rulotism, posesori ai unei rulote Hobby Prestige 420 care trage un Opel Zafira... din când în când se mai întâmplă și invers.
:D
Opel Zafira 1.8 GPL + Hobby Prestige 420 (1994)
Bratu Dragos
Membru forum
15
Oras: ploiesti
Data nasterii: 21 Noi 1976

Re: Buna ziua

Mesaj de Bratu Dragos »

Welcome to the jungle... :D
vw sharan 1.9 tdi -Kip de Luxe 34 EK
Scrie răspuns