Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Incepand de joi 1 iun si pana luni 5 iun vom organiza Intalnirea Nationala a Rulotistilor din Romania si de asemenea A.G.A , Adunarea Generala a Asociatilor din CLUBRV-RO .
Evenimentul se va desfasura in Camping Meduza Eforie Nord , iar locatia a fost decisa prin vot CD ( Consiliul Director ClubRV) rapid, pt. ca este urgent sa si convoc aceasta A.G.A. anuala... cu minim 30 zile inainte .
La intalnire are acces oricine doreste sa se inscrie/ sa participe indiferent daca este sau nu membru in acest club , iar tariful de campare va fi unic pt. toata lumea si anume 7.5 ron persoana ( adult ) si nu se percepe nimic in plus pt curent 220v , masina sau RV...[/b]
In urma acestei intalniri Asociatia ClubRV va semna un parteneriat cu tarife speciale pt. membrii ClubRV... si pt. iul aug....
Va rog solicitati card FICC /Europa la colegul Curelea urgent sau cel de Romania la mine pe loc... dupa iunie nu mai suntem pe la Bucuresti permanent ...
Vom face o lista de max. 90 rulote si cand vom ajunge acolo la locatie vom delimita inainte cu 1-2 zile sa ne rezervam 2-3 parcele sa avem garantat spatiu pt. toti din lista ... oricum as spune ca incap si mai multe , dar pt. siguranta noastra vom merge inainte sa avem grija sa ne oprim loc de 90-100 rv... masini ... etc + spatiu concurs copii sau sedinta...
Sambata facem si sedinta AGA .. detalii si delegatii veti avea in zona membrilor asociati ( nu aici la public ) .
De asemenea vom avea activitati pt copii , daca tot este legata intalnirea si cu 1 iun .
Programul va fi unul lejer fara ore fixe si fara masa /meniu comun sau ceva ...
Se poate inscrie oricine fara avans , insa incepand de acum pe cei care se inscriu la intalniri de 2 ori si nu se prezinta si nici nu anuleaza macar trimitand din timp un sms sau PM( mesaj privat ) , am sa-i trec pe o lista pt. ca pe viitor sa stiu cine sunt si n-am sa le mai permit inscrierea pe viitor si a III-a oara ... repet doar daca nu anunta retragerea de pe lista .
Sambata se va lansa si nr 6 din Revista Clubrv-RO Rulotisti din Romania cu distribuire gratuita pt membrii asociati /cotizanti .
La intalnire se va distribui pt toata lumea prezenta si harta campinguri din Romania editata de ClubRV.
Vom pregati si alte surprize.. NU ma ocup de rezervari casute sau cazare... Camparea se plateste la poarta nu la mine pe lista ...
Vizitatorii sunt rugati sa nu ne blocheze accesul rutier in fata la intrare ...
Va asteptam !
Lista incepe
1 Geta Gheorghe & MIchel 2p la RV
2.Ciprian Lupu & Irina 2 p la RV
Anuntati-ma va rog si despre copii sa fac un total , ca sa stiu sa vin pregatit ,sa nu planga cativa ca n-au primit diploma sau stegulet ori ce mai dam pe acolo... de la baloane pana la mici "bucurii" pt ei ...
Luati-va si bicicletele !
Revin cu detalii si poze...deja va puteti inscrie ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Prezenti si noi, cu Mica Frantuzoaica, de pe 31 mai pina pe 6 iunie!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Cei care se inscriu aici , vor avea prioritate pt a intra/campa in parcelele rezervate ClubRV-RO ...cei care nu se inscriu pot veni oricum fara probleme , dar sa nu se supere daca vor sta intre corturi sau blocati de masinile unor necunoscuti de pe la casute sau corturi... care n-au nici o legatura cu noi... pt ca probabil vor fi si alti clienti in acea perioada la camping...
As vrea sa ne grupam sa fim " ai nostrii " grupul de rulotisti , nu lipiti unul de altul, dar in 2-3 parcele grupati frumos , civilizat ca si la Adjud/Pufesti de Paste ...
In mijloc am sa pastrez spatiu gol pt adunare , discutii etc ...
80% ajung si eu (doi adulti, si probabil si ceva maruntis - cel putin un plod, daca nu chiar 2-3). Intentia mea era sa ajung la Costinesti, sa construiesc "adapostul" pentru hazna - nu se exclud una pe alta; ramane de vazut daca se vor alinia astrele pentru sprijinirea dorintelor.
Oricum ar fi, o sa revin (in timp util) cu confirmarea/infirmarea intentiei.
(mai semnalez o problema: m-am vazul logat ca Aurelian Zarnescu, n-am nici cea mai vaga idee de ce; eu mi-am introdus userul meu si parola mea! dupa ce am dat click pe butonul de reply, a aparut corect - sa vedem ce se mai intampla la "submit")
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Gaska din Berceni , spune prezent la aceasta Intalnire Natoinala a Rulotistilor !
Asadar echipajele de mai jos vor fi prezente cu mare drag la aceasta intalnire :
- Gigi Dunga ( Piciu ) - 2 persoane
- Sliviu Balasan ( Incepatoru' ) - 2 persoane + 1 copil de 10 ani
- Romeo Stoica - 2 persoane + 2 copii ( Alex - 10 ani si Monica - 13 ani )
- Mihai Radoveneanu - 2 persoane + 1 copil ( Vlad - 13 ani )
- Alexandru Tanase ( Beginner-ul :mrgreen: ) - 2 persoane
Vom ajunge la Camping Meduza , incepand de miercuri 31.05.2017 8)
Sa ne vedem cu bine !
Romeo
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
@Florin Herciu - mergem si pana la Costinesti intr-una din zile , oricum in weekendul de dupa Rusalii aveam in program amenajarea de la Costinesti pe care trebuie sa o facem
Despre erorile din forum stim , trebuie sa le semnalam administratorului la adresa serban.stefan@newtonad.ro cu ce nume si la ce h s-a intamplat ...
@Romeo Stoica - ma bucur ca veniti cu noi si am sa te rog sa marchezi cu banda avertizoare , de fapt sa rezervi minim 2 parcele mari pana venim noi .... le inchidem cu banda de jur imprejur doar pt. ClubRV-RO. Te anunt azi ...sau maine , daca avem banda noi sau cumparam pt perimetru de 300-400 m. l.