Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
As dori cate un sfat in legatura cu doua aspecte legate de rulota:
1. Unde as putea duce rulota la spalat (exterior)? Caut un loc unde oamenii se ocupa in special cu asa ceva si stiu sa spele o rulota fara sa bage apa in ea.
2. De unde as putea cumpara o coarba pentru cale? Calele au prezoane pe 19". Trebuie sa fie lunga deoarece rulota are forme rotunjite iar calele sunt adanc dedesubt.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Se spala la un prieten in curte cu furtunul musai , poti folosi detergent auto dar nu varianta care se foloseste la spalatorie ..eu o spal cu ..pur ...fairy...ce imi pica in mana . Pt plastice folosesc de la Lidl spray portocaliu pt grasimi .
Coarba gasesti la Motorhome in Otopeni .Mai bine un telefon in prealabil.
Eu a mea rota o spal in curte cu furtunul si cu un mop fluture. Fara detergent. O inmoi bine cu furtunul si jet dinala bleg, dupa ce merge jegul in mare dau si cu mopul fluture.
Coarba eu mi-am luat de la piata de vechituri. Incearca si pe olx.
Referitor la spalare, exista vreo benzinarie cu spalatorie cu jetoane pe Autostrada Soarelui?
Scenariul ar fi sa plec spre mare si, daca se poate undeva pe drum, sa ma opresc sa spal rulota ca sa nu merg cu ea murdara in camping.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Uita de spalatorie, nu se spala la jet cu presiune !...se spala cu o perie lata manual...
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Sunt 3 postari in care se recomanda spalarea manuala, faci cum vrei, e decizia ta. Atentie la inaltimea rulotei, sunt putine locatiile gen tunel sa intri si sa iesi pe partea opusa, sa speli masina, inclusiv rulota. Acestea au fost concepute strict pentru inaltimea turismelor. Loc ai avea la spalatorii pentru TIR-uri.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India