Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
De ani ma bucur de natura făcând off-road și plecând în expeditii. Lumea e frumoasa peste tot!
Sper să-mi îndeplinesc visul de a-mi cumpăra sau chiar de a-mi construi o autorulota.
Am de gând sa citesc tot ce pot înainte de a începe demersurile.
Deja, din cate am citit, unele lucruri mi s-au confirmat dar desigur ca am citit și multe lucruri noi.
Va mulțumesc pentru opiniile împărtășite.
Sa fii sanatos! ia-ti / construieste-ti carapace si pe urma iti urez si bun venit (desi, daca ma gandesc bine, cand am facut eu armata la tine in urbe, nu mi-ai urat nimic).
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Salutare Ovi,bine ai venit in randurile noastre,pentru sfaturi sau ajutor in construirea unui campervan m-a poti intreba sau il construiesc eu la service rulote din Busteni,jUD.Prahova.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro