Concesionare loc de campare

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
lungubogdan
Membru forum
14

Concesionare loc de campare

Mesaj de lungubogdan »

Salutare tuturor.

Nu stiu daca este corect unde am postat dar va rog sa ma ajutati cu o problema. m-am gandit la voi deoarece colindati mai mult si stiti mai bine locatiile de petrecere a timpului liber in natura.

Am de gand sa-mi construiesc o casa mobila. va fi o casa cu latimea de maxim 2.50m astfel incat sa o pot inmatricula si sa o pot tracta pe drumurile publice. lungimea de cca 6.5-7.5 m iar inaltimea totala de maxim 4.00 m. va fi construita pe o platforma metalica cu doua osii si va avea greutatea totala maxima de 3500 kg.

Am de gand sa o duc undeva la munte si sa-mi schimb locatia anual.

Acum va rog sa-mi spuneti daca stiti campinguri sau mai degraba sate de vacanta unde sa pot concesiona pe termen de 1 an un lot de cca 300-400 mp ca sa amplasez acolo aceasta casa mobila dar ideal ar fi sa pot avea acces si la utilitati (curent, apa si canalizare). este un sat de vacanta care concesioneaza undeva pe langa nucsoara (bradulet) dar nu stiu cum stau cu utilitatile. as vrea sa gasesc si alte locuri. accesul la utilitati ar fi determinant in alegerea locatiei.

Va multumesc.
radu budisteanu
Membru forum
9
Oras: bucuresti
Data nasterii: 06 Ian 1979

Re: concesionare loc de campare

Mesaj de radu budisteanu »

Camping Muddyland - Vulcanii Noroiosi, jud. Buzau
Persoana de contact Aurel Boboc tel. 0744554553. Succes.
Radu Budisteanu
București sector 4
Renault megane sedane 1,5 dci + Beyerland Vitesse 430 MD
Scrie răspuns