Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua si bine v-am gasit. Ma numesc Tufeanu Silviu sunt din Com. Chiajna, casatorit, avem un baiat de 14ani si de curand am intrat in posesia unei rulote Abi de mult asteptata. Este proaspat sosita pe meleaguri romanesti si urmeaza; inmatricularea, achizitia unui cort, modificarile la iluminatul interior, achizitia unui panou solar, tv, alte mici accesorii pentru campare si nu in ultimul rand inscrierea ca membru in clubul vostru. Multumindu-va ca ati citit aceste randuri, v-a urez o zi buna tuturor.
Salut si Bun venit !
Ma bucur sa vad inca un rulotist bucurestean printre noi
Ca sa intri putin in atmosfera incerca sa vii la iesirea de la Ciocanesti de pe 23martie . Acolo o sa-i cunosti pe multi dintre colegii din Bucuresti , implicit si pe Marian Ciocan.
Bafta si sa ai drumuri bune
P.S.
Rulota ai luat-o de la samsari de ti-au dat-o fara cort ? :roll:
Adrian Melku Vatamaniuc 0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Salut,nu cred ca ajung la iesirea ce la Ciocanesti,momentan nu pot sa-mi iau liber pentru inmatriculare.Rulota a fost luata de la un particular din Anglia,asa a avut-o fara cort,trebui unul mare am lungimea totala de 9 m,aseara am modificat lampile am pus smd,avea neoane au iesit bine,zic eu.
Sa fii sanatos, binevenit si plin de succes la inmatriculat si restul.
Daca-mi permiti o sugestie, in ce priveste panoul solar:
Decat sa iei unul mic si scump, pe care sa-l folosesti doar cateva saptamani pe an, cu rulota, e de luat in calcul un panou mare (230-240W), cu controller serios si cu o baterie voinicuta, pe care sa le poti folosi tot anul, acasa.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111