ClubRV la EXPO Nautica + RV Caravan 6-9 apr

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

ClubRV la EXPO Nautica + RV Caravan 6-9 apr

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dragi colegi , la data mai sus mentionata va avea loc expozitia internationala Nautica in pavilioanele C4 , C5 la Romexpo Buc. unde vor fi expuse rulote , autorulote si respectiv accesorii ... de la importatori renumiti ... vor si prezente si produse fabricate in Romania ...

Expo Nautica integreaza si partea de CARAVANING... RULOTISM la care noi, in calitate de asociatie a proprietarilor de rulote si autorulote din Romania,nu trebuie sa lipsim ...

In urma discutiilor cu organizatorul Tudose Ionut , avand in vedere faptul ca noi , ClubRV-RO promovam turismul cu RV , campingurile si fenomenul acesta din Romania, am OBTINUT UN STAND cu sprijinul organizatorului pt. ASOCIATIA CLUBRV ROMANIA . Asa am stabilit .

Voi face o echipa de prezentare care va fi de serviciu între 6-9 apr ...aceasta va reprezenta rulotistii din Romania , va discuta cu oamenii si va oferi atat informatii utile vizitatorilor , cat si materiale... la noi la STANDUL CLUBRV-RO ... unde in afara de prezentarea revistei , a hartii ClubRV ( campinguri RO ) , vom expune si momente de la intalnirile traditionale din comunitatea noastra ... chiar o macheta a unui camping pe o masa...

In afara de membrii CD ( consiliul director al asociatiei ) , din care sigur vor fi prezenti o parte , voi avea nevoie si de alti 4-5 membrii asociati la stand permanent prin rotatie in aceste 4 zile si de asemenea de vizita dvs. a tuturor rulotistilor ,care va apare in revista ClubRV Rulotisti din Romania...
Vor fi 2 pagini dedicate in revista noastra cu imagini si impresii , date de la expo .... in editia de Paste ...

Acolo unde se poate, ar fi bine sa veniti echipati cu tricou ClubRV , sapca sau ce aveti .... ( cine n-are poate cere ) ... valabil pt membrii asociati ( cotizanti ) care primesc si acolo pe loc ...

Pana atunci ne vom pregati cu un protocol si materiale de promovare ClubRV de atragere a oamenilor catre rulotism, catre turismul la camping.... ocazie cu care invit proprietarii de campinguri sa ne dea materiale ( VALABIL NUMAI PT. PARTENERII CLUBRV ) pe care noi le vom distribui acolo gratuit insprijinul lor , al Romaniei pana la urma ...

Cei care-si pot oferi suportul ma pot contacta in privat pe mine sau pe colegul Curelea ( Bucuresti ) .
Pt. cei care vin din alte orase pt eveniment , vizitatori cu RV-ul la Bucuresti , eu pot oferi un loc de campare gratuit , ( valabil pt. orice membru asociat din ClubRV ) . Camparea se va face in apropiere de locuinta mea centura Bucuresti /Cernica ) Ilfov.

Vreau sa fim la intaltime sa promovam rulotismul si sa reprezentam corespunzator fenomenul , comunitatea rulotistilor din Romania si daca putem sa ajutam si campingurile cu atat mai bine !

link /site eevniment ( dati clik )

http://www.salonulnauticbucuresti.ro/?p=2472

Poze de anul trecut

http://www.salonulnauticbucuresti.ro/?page_id=4302
Fişiere ataşate
na4.png
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: ClubRV la EXPO Nautica + RV Caravan 6-9 apr

Mesaj de Lupu Ciprian »

Partenerii ne pot contacta pt a ne ajuta si a ne sustine impreuna la acest eveniment ...
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Mesaj de BaetuCristian »

Ca vizitator am sa fiu prezent impreuna cu Alin Cogalniceanu. Tricoul, cum pot intra in posesie si cat costa?
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In calitate de membru asociat vei primi gratuit ... vedem ce masuri mai sunt ... ne vedem acolo .

Nu avem de vanzare .. au fost facute unele si fara sponsori contra cost , dar s-au dat de Rusalii toate si banii au ajuns inapoi in bugetul Clubrv cu chitanta prin caserie. Acelea erau parca 30 ron ...

Cel cu sponsorii de anul trecut ( pe spate ) langa Sigla CLubrv dunt trecuti ” Reparatii RuloteAdi Ploiesti ” si ”Acoperisurisolide.ro ” il primesti gratuit de la mine sau daca n am masura ta tot pimesti sapca... model ClubRV ...

Cele fara sponsori s au platot la pret de achizitie si probabil o sa mai facem cum probabil o sa vedem daca trebuiesc facute si insigne sigle metal .. CluBRv pana la paste , dar pt asta vom avea topic separat la zona de asociati...

Momentan sunt in cautare de parteneri ( persoane juridice neaparat ) care sa ne sustina in printarea materialelor , hartilor , si ce cheltuilei de reprezentare mai avem de facut la acest expo international... cu flyere informatii .. . etc ... sa avem un volum mare de prospecte , harti campinguri ... fara sa gaurim bugetul clubrv cu o factura mare de printuri ... asta incerc...

sa vad daca pot sa bag sponsori pe harta , apoi sa o printez... ca sa nu fie platita 100% de noi .... pt ca asociatia nu are scop comercial... noi nu facem o afacere din asta , o facem din pasiune, fapt pt care trebuie sa fim sustinuti ...

TOTI MEMBRII FORUMULUI CARE NE VOR VIZITA LA EXPO , CHIAR SI DACA VIN toti cei 2400 de membrii ai forumului vor putea primi gratuit harta Clubrv a campingurilor din Romania , pana atunci caut ajutor .. sustinere sa nu le platim noi pe toate ...clubul ...
Cristian Neaga
Membru forum
16
Data nasterii: 26 Ian 1960

Mesaj de Cristian Neaga »

Salut Ciprian,
sambata 8 aprilie as putea veni eu la standul Club Rv.

Editat de LUPU Ciprian - OK te am luat in calcul ca parte din echipa
Cristi & Adriana Neaga
VW T4 Multivan
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
daniel_cojocar
Membru asociat
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Si eu voi participa la expozitie! Daca pot ajuta cumva (in limita experientei) voi incerca sa o fac.
Ciprian, sa ma iei si pe mine in calcul cu un tricou!
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se face lista de solicitare tricouri aici

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=114&t=9100

ca sa nu incarcam topicul ... o sa vedem daca facem cu sau fara sponsori... anul asta ...
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Buna treaba, Ciprian ! Felicitari !
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Multumesc Nelu , am facut o solicitare de materiale sau suport / sprijin si la Ministerul Turismului .

Sper sa am succes...
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Spun si eu prezent la expozitie pe toata durata si solicit si eu un tricou inscriptionat ClubRV marimea 48 si eventual si o sapca.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8
Data nasterii: 24 Feb 1964

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Dat fiind faptul ca de data asta era vorba de promovare cred ca trebuia sa se renunte la aceasta departajare intre cotizanti si peluzisti.
Macar acum trebuia sa fie ceva mai multa intelegere , sau armonie sau cum vreti voi sa-i spuneti.
Vorba unui personaj turmentat :" Parerea mea! " :roll:
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ai dreptate, nu exista nici o departajare la expo și nu va exista...
Toate materialele printate pe suport de hârtie vor fi împărțite oricui trece pe acolo și este interesat de rulotism.... De la hărți cu campinguri din România pana la flyere informative și stegulețe... sau ce facem... Vom.avea câteva mii de.bucati....

Cu echipament gen tricou sapca e mai greu insa, pt. ca n -avem buget sa le dam decat intre noi, membrii ai clubului... nu sunt disponibile multe...
Încuiat