Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Salutare! Dupa cum spune si titlul in aceasta perioada noi (Boa Family) vom fi in grecia la Camping Santa Rosa. Cine mai doreste este bine venit. Deocamdata pe lista mai avem niste prieteni dar asteptam sa se mai limpezeasca putin apele sa vedem cati mergem in final.
E o eroare cred...
ce ati gasit dvs. probabil pe google este in sudul Italiei... pur si simplu coincidenta de nume .
Autorul topicului a scris Grecia , mai exact Alexandroupoli....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
(putin offtopic)
Un camping f frumos, plaja cu nisip, umbra, taverna si multi palmieri... :D (mi-a aparut pe facebook..: https://www.facebook.com/Camping-Paradi ... 277570829/ ) este langa Kavala, un mare avantaj este foarte aproape de noi, doar 560 km de Bucuresti ! :D
Aici s-ar putea face o intalnire organizata de Clubrv avand in vedere distanta atat de mica...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Am intrat pe site-ul celor de la Santa Rosa si nu am gasit nimic legat de preturi , conditii de campare cu rulota , si cam ce ne intereseaza pe noi rulotistii .
La pagina de Facebook a campingului Paradiso , acelasi lucru . Adica nimic concret.
Se poate , va rog , niste preturi orientative ?
Multumesc !
P.S.
Nu credeti ca ar trebui despartit acest topic in doua ? Sa fie cate ceva distinct pentru fiecare camping in parte , altfel nu o sa intelegem nimic din ceea ce se va discuta de acum inainte.
Adrian Melku Vatamaniuc 0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
la Santa Rosa conditiile sunt cam asa:
baie cu toaleta dus si apa calda/rece continuu,
gratar,
loc de luat masa,
au si masina de spalat haine,
internet wireless,
o chicineta cu un minim necesar (au ceva plita dar nu face fata dar cu una luata de acasa cu 20 de lei iti faci treaba),
din rulota iesi si in 10-20m esti pe plaja, au un bar cu terasa pe plaja care e ok in mare (mie nu-mi place cafeaua la ei dar asta numai in prima zi).
ca si preturi ar iesi in jur de 20-25 eur pt rulota, curent, parcare, 2 persoane. daca va intelegeti cu ei ca nu vreti factura sau bon poate scoateti mai ieftin. camera dubla e 55 si micul dejun 5eur/persoana
Scuze ca raspund asa de rar dar daca aveti alte intrebari pe PM merge mai repede
Ce nu fac eu pentru tine Cipriane ?
Foloseste http://www.gps-coordinates.net/ , si scrie langa harta in ferestra ADDRESS "Santa Rosa , Greece"
O sa primesti imediat coordonatele GPS .
P.S.
Imi cer scuze dar nu am putut incarca de la serviciu poza cu coordonatele :roll:
Adrian Melku Vatamaniuc 0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545