Propuneri pt paste ClubRV 2017

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Propuneri pt paste ClubRV 2017

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. întalnirea de Paste 13-17 aprilie ( joi , v , s, d , luni ) avem nevoie de o locatie care sa primeasca un nr. minim de 35-40 echipaje, poate chiar si cateva familii in plus cazate pe langa , daca s-ar gasi camere sau casute ...

Important este ca locatia sa aiba apa, canal , colectare gunoi si sa poata primi de ex. 40 RV ... un camping sau o pensiune cu facilitati de campare curte mare ... daca se poate si curent 220v cu atat mai bine .

Se va lua in calcul si unde merge lumea la inviere la biserica sau manastire... in zona .

Ar fi bine sa nu faceti propuneri care sa implice DN1 care este un calvar.. de sarbatori .

NU trebuie sa aiba neaprat restaurant pt. ca ne putem organiza si singuri cu masa comuna , sau fiecare cu ale lui sau cu prietenii lui , sau de la el din judet , sau o masa tuti frutti pe mijloc cum ne-a invatat dna Violeta de la Iasi... cu de toate de la toti.... deci se poate improviza si fara meniu .... mai ales ca avem din ce in ce mai multi pretentiosi ... sau uneori vin la masa doar o patre din participanti si ne rupem oricum in grupuri...

Cu focul de tabara va fi putin mai greu cu actualele conditii ISU , insa mai vedem ...

Daca aveti propuneri le puteti scrie...
Daca se gaseste /alege o locatie mare se poate inscrie oricine ... daca se gaseste locatie sub 50 locuri se inscriu la deschiderea listei in primele 10 zile doar membrii asociatiei Clubrv , apoi la liber... oricine se logheaza cu nume real pe acest forum .

Pt. acest eveniment voi propune CD -ului aprobare de cheltuilei pt activitati concursuri , premii ...
Cupe nu mai facem momentan.

Vom pune accentul pe concursuri pt. copii si adulti ... concursuri + jocuri de societate sau ablilitati fizice.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Re: Propuneri pt paste ClubRV 2017

Mesaj de marcu viorel »

Propun ca si locatie Hotel Tresor din Lepsa, jud. Vrancea. Mentionez faptul ca locurile la camere sunt deja ocupate. Pentru seara de Inviere, se poate opta, fie pentru biserica din Lepsa, aflata la circa 200 m de locatie, fie pentru Manastirea Lepsa, aflata la circa 2 km de locatie. Se asigura curent 220, apa, canalizare, dusuri.
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Dragos Marin
Membru forum
14
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Ideal un camping unde sa avem si ce face, de exemplu la Amara am dat la peste, la Horezu la fel am avut tot felul de activitati, de la olarit la vizite in pestera...etc.
Apropo de propunerea colegului de mai sus, eu unul nu as merge in curtea unei pensiuni/hotel, pt mine este exclus sa stau cu camperul langa o pensiune...mai ales ca incepe sezonul si nu trebuie locatie de socializare inchisa...

Daca ar fi colegi interesati cred ca ar fi frumos sa organizam pastele in Grecia la Meteora...(900km), insa stiu ca acesti colegi daca sunt, sunt numarati pe degetele de la o mana...:)

Manastirile de la Meteora
IMG_1317.JPG
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

La Camperland in Darmanesti.Incap 50-60 de rulote,curent, surse de apa,loc pentru deversat toaleta,terasa acoperita.Pensiunea Soimul se afla la cca.100 metri de camping.

http://www.camperland.ro/camping/despre-camping10.html
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

VOI raspunde pt. fiecare din colegi mai jos ...

@Marcu V - locatia de la Lepsa este f. buna , iar gazda, dl. Serban de nota 10 , insa este prea aproape de 1 dec , abia am fost acolo , oamenii vor sa mai schimbe putin , dupa care cu siguranta revenim la LEPSA pt ca ne-a placut.

Avem nevoie de o locatie de cca 50 de rulote...

@Dragos Marin - nu e rea ideea, insa pt. o intalnire la care colegii asteapta de la mine sau noi (CD-ul CLubRV ) sa le gasim/negociem ceva convenabil , nu pot sa-i invit undeva ( LA O INTALNIRE A ASOCIATIEI ) unde vor cheltui cateva sute de euro pt. 3-4 zile, cei mai multi sunt oameni cu salariu mediu , fapt pt care , ca sa putem fi impreuna noi , ( aceasta comunitate ) , trebuie organizat undeva CUMVA accesibil , NU CAT mai ieftin , dar la nivel normal CA SA nu se scindeze comunitatea in mai multe categorii sociale sau de natura financiara...

Ai subliniat bine , trebuie neaparat sa avem ce sa facem acolo ( cautam obiective tursitice ), pt ca nu plecam de acasa ca sa facem doar gratar si sprit... pt ca asa mergeam la Iepuresti cum se practica... doar pt plecat la distante sub 70-80km de Buc sau Ploiesti.... luam in calcul toata tara sau daca face si dna Violeta Popa la Moldova o intalnire SUB EGIDA CLUBRV , luam si asta in calcul ... cum am fost la Secu/ Neamt , unde ai fost si tu ...

@Ciprian Rosca - e de luat in calcul varianta Camperland , e de discutat cu Nicu C.
FOC de tabara sigur nu se face pt. ca au fost evenimente neplacute deja in vecinatate si sunt probleme cu ISU....

Daca se face de catre dna Violeta intalnire la Moldova sau aici , ne mai trebuie inca o locatie oricum ...
De asemenea trebuie discutat cu NICU Colpos clar tariful si batut in cuie... asta pt evitarea discutiilor despre tarife...

Alte variante ar fi >

Seimeni langa Cernavoda - of camping la DUnare , asta daca nu e pasunea inundata si daca putem aduce apa ( pt ca wc pot aduce de la partenerul CLubrv EURO WC Constanta ) avem contract cu ei .

Costinesti - dar aceasta varianta as pastra-o pt 1 mai ...

Laguna Albastra ( Fagaras ) - va fi luata in calcul in partea a 2 a anului pt ca deja s-a facut revelion aici ...

O locatie unde sa amenajam aducem un cort inchiriat

OF campping legal , daca cineva ne poate ajuta sa discutam la primarie si sa avem un acord... de amplasare tabara 3 -4 zile ..

Alta locatie propusa de voi ... suficient de spatioasa pt. 40-50 de familii ... nu -mi doresc sa limitam accesul celor ce doresc sa vina ....

Sunt putine campinguri mari ca la Bran Vampire... unde intra multe ... iar Vampire e fix pe DN1 fapt pt care iese din calcul pt. Paste... din acest motiv...
La Amara s-a facut deja , deci nu e de propus tot Amara pt. ca vrem si alte locuri sa vina lumea de drag si cu interes... curiozitate de a cunoaste si respectiv vedea noi locuri ...

As fi propus la Sultanu langa Campina, unde Asociatia TurismVerde, mai exact Ctin Serban detine un teren insa nu incap decat 20 RV acolo pe teren drept...
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Trebuie de tinut cont ca in acea perioada,sa evitam MUNTELE e inca zapada ,si frig trebuie o locatie la cimpie e mai cald ,ca doar venim cu atelajele sustin locatia lui NICU adica CAMPERLAND. :D
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Vin cu o propunere mai indrazneata. Sa legam pastele de 1 mai, lasam rulotele de paste si revenim dupa un weekend de pauza, de 1 mai. Fiind apropiate zilele libere, unii aleg sa mearga ori la una ori la alta, de ce nu am profita de ambele weekenduri ?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Cea mai buna alegere ar fi Camperland , dar poate il pastram pentru 1 Decembrie. Dar Fantanita Craiesei ? Am inteles ca incap multe echipaje. Doar ca e la munte...
Camper Hymer Exsis-t 588
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La Camperland ar fi o varianta buna , însa lui Nicu Colpos nu-i prea convine treaba cu curentul iarna , pt. ca multi mai baga cate ceva in priza... iar masa festiva la el nu se poate organiza ... iarna.

In 2012 s-a organizat de catre noi la Camperland intalnirea ”1 dec ” cu masa la Motel /restaurant Soimul unde au fost si cativa colegi cazati...

Dna Violeta Popa a vorbit acolo din timp si a iesit frumos , am si proiectat un film cu rulotisti in acea seara acolo la masa festiva

https://youtu.be/7AazLnn947g

La Fantanita Craiesei e ok , insa pt. Paste implica DN1 pt. a merge la Fagaras... pt mai mult de 60% din participanti .

Se poate aborda traseul de catre cei din Bucuresti , Pitesti ... si pe Rucar - Bran sau pe la Sibiu, ocolind putin ...

Poate fi frig de Paste la Fagaras , dar pt. cei ce au fost la revelion acum, cred ca e canicula fata de -18 grade în seara de revelion . :mrgreen:

Mentionez ca la Fantanita Craiesei nu se poate beneficia de salon socializare.. sala mese , decat la masa festiva contra cost, asta daca se face ...

La Camperland se poate beneficia de o terasa de cca 50-60 locuri de stat jos , chiar mai mult ...cu model bufet suedez, adica mesele pe margine si stat in picioare ... trebuie luata in calcul si varianta in care ar ploua...

Am putea sa ne organizam si în regie proprie ... asa cum s-au facut si la 1 dec la Lepsa 2 mese de catre noi una afara joi ( ceaun, gratar, mamaliga , muraturi, desert ) si una cu sarmale vineri....

Tarifele ar fi pt. cele 2 locatii propuse pana acum acestea ...

Fantanita Craiesei 30 ron
Camperland 60 ron

In ambele cazuri se poate cere un 10-20% discount avand in vedere ca se anunta o intalnire de cca 50 RV.

Mentionez ca in 2016 am participat la o inatlanire de peste 40 de rulote ... de C-tin si Elena organizata de Adrian Vatamaniuc (Buc ) si respectiv Marian Ciocan ( IF ) aici la Fantanita Craiesei, întalnire care a fost o reusita... s-a pescuit ( au 2 lacuri ) , s-a dansat , s-au facut concursuri , plimbari in zona , masa festiva... s.a.m.d...

La acea ora am mers cu Marian Ciocan la dl. Popa ( manager complex ) si s-a semnat parteneriat pt. tarif special ClubRV-RO membrii asociati 25 ron in loc de 30 ron cat este tariful de lista .

De asemenea la Nicu Colpos chiar daca la aceasta h nu mai avem semnat parteneriat se poate relua relatia in urma unei discutii... si renegocia...

NU stiu daca sunt importanti neaparat acesti 5-10 ron , cat este important sa gasim o locatie buna din mai multe punctede vedere ...

Eu pt. 1 mai iau in calcul si varianta Costinesti unde incap maxim 30-35 RV .

Daca mai aveti propuneri , este f bine sa le expunem din timp , pt ca acum in extrasezon avem suficient timp sa le analizam ...
Dragos Marin
Membru forum
14
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Cautand pe internet campinguri din Romania, am dat de acest blog http://bloguldecalatorii.ro/2009/09/cam ... mania.html (este al unei fete nu stiu cine este...) insa am vazut pe acea pagina cateva campinguri de care chiar nu stiam ca exista...
Si prin pagina lui Dan Casandroiu (http://takethelongwayhome.eu/category/c ... i/camping/) ne putem uita la campinguri (mai ales ca el a fost personal pe acolo si le-a facut poze...)

Uitati-va si pe aceste site-uri..., poate ne inspira cumva..., ar fi foarte frumos sa mergem undeva, unde nu am mai fost, sa fie ceva nou... :D
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
petre petre eduard
Membru forum
15

Mesaj de petre petre eduard »

Buna ziua.Noi am vota pentru Seimeni ,la Dunere,off camping,daca avem apa si wc. Si de 1MAI la Costinesti. :-)))
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Daca acea pasune nu este inundata si nu e crescuta Dunarea e o varianta buna insa nu putem stii din timp ...

Alte variante ..........locuri de campare din Romania le vedeti si pe harta Clubrv wiki ...

http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/To ... m%C3%A2nia
Încuiat