La Camperland ar fi o varianta buna , însa lui Nicu Colpos nu-i prea convine treaba cu curentul iarna , pt. ca multi mai baga cate ceva in priza... iar masa festiva la el nu se poate organiza ... iarna.
In 2012 s-a organizat de catre noi la Camperland intalnirea ”1 dec ” cu masa la Motel /restaurant Soimul unde au fost si cativa colegi cazati...
Dna Violeta Popa a vorbit acolo din timp si a iesit frumos , am si proiectat un film cu rulotisti in acea seara acolo la masa festiva
https://youtu.be/7AazLnn947g
La Fantanita Craiesei e ok , insa pt. Paste implica DN1 pt. a merge la Fagaras... pt mai mult de 60% din participanti .
Se poate aborda traseul de catre cei din Bucuresti , Pitesti ... si pe Rucar - Bran sau pe la Sibiu, ocolind putin ...
Poate fi frig de Paste la Fagaras , dar pt. cei ce au fost la revelion acum, cred ca e canicula fata de -18 grade în seara de revelion . :mrgreen:
Mentionez ca la Fantanita Craiesei nu se poate beneficia de salon socializare.. sala mese , decat la masa festiva contra cost, asta daca se face ...
La Camperland se poate beneficia de o terasa de cca 50-60 locuri de stat jos , chiar mai mult ...cu model bufet suedez, adica mesele pe margine si stat in picioare ... trebuie luata in calcul si varianta in care ar ploua...
Am putea sa ne organizam si în regie proprie ... asa cum s-au facut si la 1 dec la Lepsa 2 mese de catre noi una afara joi ( ceaun, gratar, mamaliga , muraturi, desert ) si una cu sarmale vineri....
Tarifele ar fi pt. cele 2 locatii propuse pana acum acestea ...
Fantanita Craiesei 30 ron
Camperland 60 ron
In ambele cazuri se poate cere un 10-20% discount avand in vedere ca se anunta o intalnire de cca 50 RV.
Mentionez ca in 2016 am participat la o inatlanire de peste 40 de rulote ... de C-tin si Elena organizata de
Adrian Vatamaniuc (Buc ) si respectiv Marian Ciocan ( IF ) aici la Fantanita Craiesei, întalnire care a fost o reusita... s-a pescuit ( au 2 lacuri ) , s-a dansat , s-au facut concursuri , plimbari in zona , masa festiva... s.a.m.d...
La acea ora am mers cu Marian Ciocan la dl. Popa ( manager complex ) si s-a semnat parteneriat pt. tarif special ClubRV-RO membrii asociati 25 ron in loc de 30 ron cat este tariful de lista .
De asemenea la Nicu Colpos chiar daca la aceasta h nu mai avem semnat parteneriat se poate relua relatia in urma unei discutii... si renegocia...
NU stiu daca sunt importanti neaparat acesti 5-10 ron , cat este important sa gasim o locatie buna din mai multe punctede vedere ...
Eu pt. 1 mai iau in calcul si varianta Costinesti unde incap maxim 30-35 RV .
Daca mai aveti propuneri , este f bine sa le expunem din timp , pt ca acum in extrasezon avem suficient timp sa le analizam ...