Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat/adresa pt. cumpararea/fabricarea unor geamuri din plexiglas pt. rulota mea care este marca MAZ (Ukraina facuta dupa un model Adria,dar bineinteles mult mai rudimentara)Am vindut-o acum 4 ani in ideea de a mai pune ceva bani si a-mi cumpara alta mai "calumea".Dar bani au fost cheltuiti in alte scopuri si rulota nu am cumparat(si nici sotia nu este incintata de o rulota).Nu am facut actele cu cumparatorul,acesta locuind la citeva sute de metri de mine,am zis eu ca am tot timpul.El a luat-o si a folosit-o pe post de magazin pina acum 4 zile cind am cumparat-o inapoi,de la el la un pret mic.Dar a fost sparta de hoti de nenumarate de ori si din cele 4 geamuri din plexiglas ,doar unul mai este la locul lui(acela mare din spate)si acela varza,spart ,carpit.In locul geamului mare din fata (spre protap)a montat o tabla prin nituire,iar cele 2 geamuri laterale le-a inlocuit cu geamuri din sticla si izolate cu spuma.Am luat rulota inapoi in ideea ca o aranjez(i-mi place foarte mult sa lucrez la ea,la instalatia electrica,la tamplarie la toate ce mai)si sa plec cu ea si cu prieteni macar la pescuit (am fost inainte de a o vinde cu ea pe bratul Crisan,mai sus de Gorgova pina unde sa putut inainta cu masina,o Dacia break 1310).Rulota este inmatriculata pe numele meu in continuare si am zis ca macar la bani putini asta este.Cel care a cumparat-o de la mine nu a plecat cu ea niciunde deoarece a ramas in cartier(Crangasi,la Prunaru)
Acum in primul rand va rog frumos sa ma ajutati cu sfaturi sau adrese ceva de la persoane/firme care aduc,produc astfel de geamuri chiar mai mari sau mai mici.Vreau sa o pun pe "roate" si sa ma bucur de ea (chiar si fara doamna mea pe care sper ca o data si o data sa o fac sa-si schimbe parerea,a vazut si alte rulote mult mai de soi).
Va multumesc anticipat
Cu respect NEAGU GABRIEL
Orice sfat/parere este binevenita
Mai jos cum arata acum 4 ani inainte de a o vinde!!!
Buna seara (sau buna ziua) dle. Neagu
Iata un link pe care, daca il parcurgeti mai atent, poate veti gasi ceea ce va intereseaza. (http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=47588). Puteti contacta una dintre firmele care "modeleaza" la cald dupa o matrita turnata pe modelul dvs spart sau stricat. Asta daca se poate reconstitui din bucati macar o parte din model. Personal cred insa ca va trebui sa imaginati alte geamuri din foi de plexiglas. Daca aveti timp, ceva scule pe acasa, si multa rabdare, s-ar putea rezolva. Se mai gasesc la Practiker sau Bricostore foi de plexiglas de diferite dimensiuni. De ex. o foaie cu dimensiunile 4x500x1000 mm costa 489.000 lei vechi. O alta varianta ar fi sa contactati firma Exis.ro, sa-i dati dimensiunile si va aduce marfa. Preturile sint insa cam mari la aceste articole. Daca doriti, putem continua dialogul pe variante constructive si (eventual) tehnologia de urmat.
Cu stima, George Pescaru
Un coleg de-al nostru din club , Virgil Secareanu a avut o problema asemanatoare cu un geam si a rezolvat problema foarte ieftin la o firma din bucuresti. Acestia au confectionat geamul rulotei din doua foi de plexiglas, una alba si un una fumurie. Produsul finit arata chiar bine fapt pentru care recomand aceasta firma. Pentru detalii vorbiti cu Domnul Secareanu: 0721498803