La multi ani tutuor!
Dupa cum vedeti am creat un subforum care se numeste ”Propuneri intalniri 2017” si în cadrul acestuia prezentul topic ... ” 1 sau 8 martie ”.
La paginile 10-11-12 in revista ClubRV-RO Rulotisti din Romania nr. 4 aparuta la 1dec 2016 puteti vedea calendarul ClubRV 2017 propus ... o accesati aici daca nu o aveti acasa ( n-ati fost la 1 dec la Lepsa ) .
http://en.calameo.com/read/0047487373ecbc44f0601
IN AFARA de aceste intâlniri pot fi propuse de noi si altele cum ar fi 1 sau 8 martie... sau daca aveti alte idei cu atat mai bine ...
Daca exista cineva care si-ar dori sa ajute la organizarea unei astfel de intâlniri chiar m-as bucura.
Cred ca am putea organiza o intalnire pt sotiile noastre ... eu am mai participat la as aceva la Pensiunea Rasnov intr-un grup cu care a iesit o intalnire f activa si placuta cu petrecere si masa comuna ... cu plimbari in zona inclusiv vizita la Aqua PArk Brasov sau la Pestera Valea Cetatii si Aventura Park Rasnov... Cheile Râsnoavei etc....
Trebuie gasita o locatie , daca se poate si cu salon, daca nu se poate ... incercam cu un cort ”balon” incalzit ... inchiriat .
De asemenea se poate încerca varianta restaurant , masă festivă sau se poate merge pe regie proprie ori catering...
N-am idee daca există interes pt. asa ceva mai ales ca 1 si 8 martie ”cad ” ambele miercuri ...
Daca aveti sugestii de locatii in care sa incapa un nr. aprox de 20 RV minim va rog sa le treceti la propuneri...
Aveti si un sondaj de opinie deschis 30 de zile.
La sondaj poate participa oricine se logheaza pe acest forum ... Se pot bifa maxim 2 optiuni si nu se poate modifica votul .
Daca nu va exista interes , ne vedem de Paste... sau în cadrul altei intâlniri organizate ”la oala” .
Un an plin de ”succesuri”! :twisted: