1 sau 8 martie 2017 ...

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !

Doriti sa participari la 1 sau 8 martie ?

Chestionarul s-a închis pe data de 03 Feb 2017, 15:28

da , într-o locatie cu salon , restaurant , meniu
17
53%
da, cu balon sau cort incalzit si masa facuta de noi
6
19%
da , of camping fara pretentii , putem sta si afara
7
22%
NU particip
2
6%

Voturi totale: 32

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

1 sau 8 martie 2017 ...

Mesaj de Lupu Ciprian »

La multi ani tutuor!
Dupa cum vedeti am creat un subforum care se numeste ”Propuneri intalniri 2017” si în cadrul acestuia prezentul topic ... ” 1 sau 8 martie ”.

La paginile 10-11-12 in revista ClubRV-RO Rulotisti din Romania nr. 4 aparuta la 1dec 2016 puteti vedea calendarul ClubRV 2017 propus ... o accesati aici daca nu o aveti acasa ( n-ati fost la 1 dec la Lepsa ) .

http://en.calameo.com/read/0047487373ecbc44f0601

IN AFARA de aceste intâlniri pot fi propuse de noi si altele cum ar fi 1 sau 8 martie... sau daca aveti alte idei cu atat mai bine ...

Daca exista cineva care si-ar dori sa ajute la organizarea unei astfel de intâlniri chiar m-as bucura.
Cred ca am putea organiza o intalnire pt sotiile noastre ... eu am mai participat la as aceva la Pensiunea Rasnov intr-un grup cu care a iesit o intalnire f activa si placuta cu petrecere si masa comuna ... cu plimbari in zona inclusiv vizita la Aqua PArk Brasov sau la Pestera Valea Cetatii si Aventura Park Rasnov... Cheile Râsnoavei etc....

Trebuie gasita o locatie , daca se poate si cu salon, daca nu se poate ... incercam cu un cort ”balon” incalzit ... inchiriat .

De asemenea se poate încerca varianta restaurant , masă festivă sau se poate merge pe regie proprie ori catering...

N-am idee daca există interes pt. asa ceva mai ales ca 1 si 8 martie ”cad ” ambele miercuri ...

Daca aveti sugestii de locatii in care sa incapa un nr. aprox de 20 RV minim va rog sa le treceti la propuneri...

Aveti si un sondaj de opinie deschis 30 de zile.
La sondaj poate participa oricine se logheaza pe acest forum ... Se pot bifa maxim 2 optiuni si nu se poate modifica votul .

Daca nu va exista interes , ne vedem de Paste... sau în cadrul altei intâlniri organizate ”la oala” .

Un an plin de ”succesuri”! :twisted:
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: 1 sau 8 martie 2017 ...

Mesaj de Niky Radu »

Ar fi fost o idee mai buna daca era anuntata intentia de face si de 1-8 martie, o ieseala, mai demult. In trecut grupul care faceau revelionul la Laguna lasau rulotele acolo si le luau in martie (fara costuri suplimentare). Intotdeauna au avut streapari profesionisti, formatie, meniu la pret excelent. Cand te legi de mai multe evenimente poti negocia un pret favorabil noua. Eu nu m-am gandit mai departe (si la 8 martie ) deoarece nu am indeplinit obiectivul cu numarul de participanti de 1 dec. Poate pe viitor...Niciodata nu te plictisesti de o locatie daca pretul e bun iar conditiile sunt cele mai bune, mersul cu rulota pe valea Prahovei in zile festive creeaza ambuteiaje si e neplacut, doar cu masina te descurci mai bine. O locatie care iti permite sa lasi rulotele fara costuri acolo ca sa legi 2-3 evenimente, e convenabil si pentru noi. In timpul iernii, salonul incalzit de socializare este cheia locatiilor alese !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8
Data nasterii: 24 Feb 1964

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

In anii de dinainte am tot organizat intalniri pentru sarbatorirea fetelor noastre , dar de fiecare data la cate un local din Bucuresti. 1 si 8 Martie "cad" anul acesta intr-o zi de miercuri si putin probabil ca lumea sa isi ia cateva zile de concediu ca sa iasa undeva mai departe de casa.
Pentru cei care nu au de gand sa plece din Bucuresti ma ofer sa organizez si in acest an o masa festiva. Detaliile le vom discuta in momentul in care vor apare colegi interesati de idee.
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Mesaj de BaetuCristian »

Deci sa inteleg ca de 8 Martie nu se organizeaza nimic pana la urma? :shock:
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Am votat prima varianta dar fara rulota, adica nu ies din Bucuresti. Cade miercuri si sustin varianta lui Vatamaniuc, adica la un restaurant prin apropiere.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8

Nu cred ca ar fi o problema ca sarbatorirea zilei sa se faca separat in diverse localitati din Romania .
Tehnic ar fi imposibil sa faci o intalnire nationala cu aceasta tema in asa fel incat sa-i multumesti pe toti, si mai ales in perioada rece, asa ca nu ramane decat sa ne descurcam pe plan local.
Din experienta anilor anteriori va spun cu certitudine ca trebuie sa ne miscam destul de repde daca vrem sa facem ceva . In acea perioada restaurentele sunt ocupate la capacitate maxima , si unele corporatii deja au platit avans pentru rezervare. Daca mai stam mult pe ganduri s-ar putea sa facem acasa , sau la rulota in parcare .
In maxim doua saptamani ar trebui sa avem o lista cu potentialii interesati , si ar trebui deasemenea sa avem niste bani stransi drept avans pentru rezervare locatie si pentru cumparaturile adiacente (bautura , flori, tort). Locatia o vom alege in functie de numarul participantilor , cu o marja nu mai mare de 4-6persoane.
Deci , astept sa va hotarati. 😉
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Am votat prima varianta.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8

Doar 31 de votanti din totalul membrilor este foarte putin .
Asta inseamna ca interesul este foarte scazut , fapt ce ma determina sa declin oferta de a organiza ceva. Din pacte timpul ramas pana atunci este foarte scurt si nu mai pot garanta gasirea unei locatii decente, cu preturi de bun simt.

Poate data viitoare vor fi mai multi hotarati.
Nu am decat sa va urez distractie placuta oriunde veti merge , si sa speram ca urmatoarea intalnire va avea mai multa priza la public.
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Victor Sava
Membru asociat
16
Data nasterii: 26 Apr 1972

Mesaj de Victor Sava »

Deci sa inteleg ca de 8 Martie nu se organizeaza nimic pana la urma?
Lupu Ciprian
Membru CD
14

1 sau 8 martie 2017 ...

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu nu mai organizez mese la restaurant pt. ca unii-s f. pretentiosi , iar altii nu participa stau separat ... dar daca tu propui o intalnire aici , pune-ma nr. 2 ca participant imediat dupa tine indiferent de locatie , vin oriunde cu autorulota si nevasta din dotare ... 8)

Imi face placere sa ne vedem jucam un Rummy la cort.... punem o muzica in surdina , revedem prietenii ... facem conversatii si planuri de vara ...

S-a topit zapada nu se mai face vin fiert , dar la prirostrii gasesti tu o reteta cu sos... de facut ... daca e ceva ..
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Nr. 3, incercam la Snagov?
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La Complex Astoria este inchis la Snagov atat in weekendul 3- 5 mar cat si in urmatorul ....

Acum am sunat acolo ... a venit la mine colegul Politic Iulian si a vorbit acum 5 min cu administratorul dl. Romica.
Daca stie cineva alta locatie sa ne anunte ... sau bagati propuneri .
Încuiat