topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am placerea de a va anunta ca avem un nou membru asociat printre noi , Cojocar Daniel , posesor de Dacia Duster , ”rulotost cu acte-n regula ” de cativa ani , care a fost prezent la intâlniri si la diverse locatii inclusiv la Pasarea langa Bucuresti unde ne-am intalnit de cateva ori ...
La 1 dec s-a inscris in asociatie si sper ca pe viitor vom putea derula o colaborare si cu acest club mai ales ca multi dusteristi sunt si rulotisti ...
DANIEL COJOCAR este presedintele Asociatiei Club DUSTER Romania ... fapt pt care voi propune o actiune / intâlnire comuna ...
Iti urez public bun venit si ma bucur pt cuvintele frumoase pe care ni le-ai scris pe aplicatia wats up grupul Clubrv/ Lepsa !
Mai jos vedeti o poza cu plecarea celor 3 spre Lepsa , moment in care au luat RV -urile din curte de la Pensiunea Ransov .... colegii de mai jos sunt Gabi Serban , Daniel Cojocar si respectiv Vali Panait....
DANIEL COJOCAR a scris :
” Dragi prieteni ,
in primul rand as vrea sa va multumesc pt ca m-ati primit la acest eveniment !
In al doilea rând , as vrea sa felicit organizatorii pt modul in care s-a desfasurat acest eveniment , cat si pe cei care au pregatit atatea bunatati la mesele servite !
IN al treilea rand si bine-nteles nu ultimul , as vrea sa multumesc ClubRV pt ca m-a primit intre membrii sai !
SPER SA MA POT RIDICA PRIN ACTIUNILE MELE LA NIVELUL CLUBULUI ! ”
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Multumesc pentru atat pentru primirea in Club RV cat si pentru frumoasa prezentare facuta de catre Ciprian.
Dupa cum deja se stie (unii mai mult, altii mai putin), fac parte din Membrii Fondatori ai Asociatia Club Duster. (in continuare ACD) si... de putin timp am fost si ales (singurul candidat) in functia de Presedinte al ACD. Suntem un club mic (cu putini membrii) dar serios in ceea ce ne propunem.
Cu siguranta vom purta discutii in vederea unei posibile colaborari si sa punem la cale, poate, extinderea ambelor cluburi.
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445