Achizitie Asociatia Clubrv cort evenimente

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Achizitie Asociatia Clubrv cort evenimente

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ne propunem in CD sa luam o decizie importanta si anume sa achizitionam un cort de evenimente care sa aiba o suprafata in care sa putem socializa cca. 50 pers minim in caz de ploaie , frig... ca sa nu depindem de restaurante, saloane, etc... la intâlnirile din aer liber ...

Trei sau 4 pavilioane pliabile nu ne sunt de folos pt ca nu acopera suprafata mare si nu sunt închise... ca sa putem încalzi interiorul , fapt pt. care ne trebuie ceva inchis si mai mare .

Daca aveti idei va rugam sa le expuneti ca sa le analizam .

In zona membrilor asociati va exista un vot ”pe care sa-l luam” si daca sa luam ”da sau NU ” pt. ca nu am propus in buget asa ceva la AGA 2016. iunie Rusalii , deci nu e prins in buget ... mai ales daca are valoare mare ...

Daca exista si varianta inchirierii e ok si asa insa consturile sunt mari la inchiriere la ce am gasit ... cort pe la 100mp...

IN 2011 la 1 dec s-a gasit solutie de inchiriat pt. în curte la Pensiunea Rasnov , însa am ajutat si noi la montat , respectiv demontat ... iar cu transportul a fost simplu pt ca au venit doar 10 km din BV .

Luati in calcul ca suntem o asociatie cu un venit mediu anual de 10 000-15 000 ron ( cotizatii , donatii si sponsorizari), deci nu cautam un cort care sa ne bage in groapa financiar...

De asemenea avem de luat in calcul greutatea - sa nu cada pe mine sau altul sa care o tona de fiare la o intalnire ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Re: Achizitie Asociatia Clubrv cort evenimente

Mesaj de Ionut Irimia »

O idee foarte buna!

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Ciprian...cortul acela din 2011, cat estimezi ca a avut greutatea totala, ai zis ca ati ajutat la montare. Pe site-ul dat de Costel C. nu scrie greutatea totala. Tare imi e teama ca ceva de lungimea asta are cateva sute de kg si te pomenesti ca avem nevoie si de remorca sa-l transportam !!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Corect ! Bine ar fi sa gasim gonflabil de cca 80-100mp in care incap fara probleme 60-70 pers si cateva mese pt bufet suedez...
NU are deloc structura, aducem in el o aeroterma si gata .

Cel de la 1 dec 2011 avea cel putin 100 de tevi la 2m de imbinat si fiecare avea 5kg asta fiind jumatate de tona lejer...

Cele pliabile nu sunt bune pt suprafete mari am eu si daca alaturi 9 astfel de bucati de 3x3 vei avea f multi stalpi la interior iar peretii nu sunt de calitate sunt f subtiri si greutatea a acestora ar fi de 250 kg deci tot nu e ok ... mai ales ca fiind piramidale ar ploua printre ele deci de asta nu sunt bune pt ca n au plafon comun , au individual...
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

De aici se poate comanda cortul gonflabil la ce dimensiune se doreste:

http://www.meigora.ro/produs/cort-gonflabil-medical/

Partea proasta este ca are talpa de cort si ar trebui intrat in cort ori descaltati ori cu incaltaminte cu talpa moale ca sa nu rupem materialul talpii cortului. Poate, se poate face ca in loc de talpa intreaga sa se puna chingi pentru a mentine peretii paraleli.
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

http://www.ebay.co.uk/itm/Inflatable-Ma ... Sw-FZXkK8W

La asa ceva m-am gandit si eu, se poate folosi si vara, cu peretii ridicati, fara sa faci prea mare efort, ar fi ideal sa se conecteze water proof intre ele, cateva module, sa nu-l intinzi pe tot daca nu e necesar !!!
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?

0744670978
Cristian Pascu
Membru forum
8
Oras: București
Data nasterii: 27 Dec 1967

Mesaj de Cristian Pascu »

Este fezabil să-l cumpărăm?
Cât costă închirierea față de achiziție și ce durată de viață are?
Poate nu merită investiția.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cristian Pascu
mobil: 0728249999
email: cristian_pascu@hotmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Indiferent de tipul de cort ales este nevoie de remorca!
Necesitatea unei remorci s-a mai discutat.
Daca se va chizitiona, cortul trebuie sa fie cu o deschidere de cel putin 6m, pentru confort.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cristian Pascu scrie:Este fezabil să-l cumpărăm?
Cât costă închirierea față de achiziție și ce durată de viață are?
Poate nu merită investiția.

Buna observatia , tocmai de aceea cred ca este buna o dezbatere pe forum , ca sa nu-l cumparam daca vine cineva cu o oferta de inchiriere buna ...

N-am gasit nimic de inchiriat sub 1500 -2000 ron + transport 1.5ron km dus + intors sau gratuit pe Buc , iar aceste date sunt pt. un pavilion mediu nu f. mare .... adica de la 100mp in sus... sau macar pe acolo ...

Cel de la Rasnov a fost atunci din ce-mi amintesc , 1000 ron .....3 zile ( nefacturat ) si dupa cum am spus am muncit si noi la montaj iar transportul n-a costat nimic pt ca a venit 10 km de la Brasov iar încarcatori descarcatori am fost tot noi. Am sa-l sun pe GIGI Catalin care era presedintele ClubRV la acea vreme / organizator principal si am sa -i mai cer detalii... Detaliile pe care le-am scris le stiu pt ca am fost prezent la discutii si organizare .

Mai am un pavilion 3x6 cu tevi de imbinare subtiri si folie ”rafie” donat de fam Holom insa nu este gros si nici f mare... pe litoral e ok , poate sta la vara acolo daca-l ancoram si mai aduc eu 1-2 pliabile , insa pt evenimente ne trebuie ceva serios inchis si pe care sa-l incalzim si unde se poate pot face 1-2 mese festive fara a mai depinde de restaurante , sali , negocieri de meniuri ...
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Deci daca luam ca o medie de folosinta de 3-4 ori pe an, prin inchiriere ar totaliza 3000-4000 lei,(daca ar fi unul identic ca cel din 2011) in euro ar fi 680-880 !!! Pentru folosinta o data a unui cort se justifica inchirierea, dar cand il folosesti mai des trebuie cumparat .Trebuie avut in vedere greutatea lui, daca e necesar si o remorca care bineinteles trebuie legata de un coleg cu camper,camperul daca mai trage inca 1 tona suplimentar se mai ridica si costurile de combustibil sau unul gonflabil in 2 sau 3 module de intindere in functie de cate persoane il foloseste in momentul respectiv, ca idee unul de 6x3m are cam 50-60 kg.
Niky si Lavinia Radu

0744670978
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Cortul inchiriat pentru evenimentul de la 1 Decembrie 2011 - Rasnov a venit de la Bacau pe o remorca de 750 kg si a costat 1000 lei ( transport inclus ) pe baza prieteniei cu Gigi Catalin.

Proprietarul ne-a facut un pret special pentru ca in drum spre noi si-a dus copilul la Paradisul Acvatic Brasov si nici nu avea alte evenimente la acea data.

Pentru evitarea costurilor generate de folosirea echipei de montare/demontare, am ales sa-l asamblam singuri, ceea ce n-a fost greu deloc.

Bonus au fost mesele si bancile, atat de necesare unui eveniment de asa anvergura.

Proprietarul se numeste Cristi, raspunde la tel. 0740 248 221 si este un om de isprava. Daca se decide achizitionarea, n-ar fi rau sa-l intrebati si pe el de unul SH.

http://www.ghidulmiresei.ro/furnizori/C ... arina.html
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Scrie răspuns