Cristian Pascu scrie:Este fezabil să-l cumpărăm?
Cât costă închirierea față de achiziție și ce durată de viață are?
Poate nu merită investiția.
Buna observatia , tocmai de aceea cred ca este buna o dezbatere pe forum , ca sa nu-l cumparam daca vine cineva cu o oferta de inchiriere buna ...
N-am gasit nimic de inchiriat sub 1500 -2000 ron + transport 1.5ron km dus + intors sau gratuit pe Buc , iar aceste date sunt pt. un pavilion mediu nu f. mare .... adica de la 100mp in sus... sau macar pe acolo ...
Cel de la Rasnov a fost atunci din ce-mi amintesc , 1000 ron .....3 zile ( nefacturat ) si dupa cum am spus am muncit si noi la montaj iar transportul n-a costat nimic pt ca a venit 10 km de la Brasov iar încarcatori descarcatori am fost tot noi. Am sa-l sun pe GIGI Catalin care era presedintele ClubRV la acea vreme / organizator principal si am sa -i mai cer detalii... Detaliile pe care le-am scris le stiu pt ca am fost prezent la discutii si organizare .
Mai am un pavilion 3x6 cu tevi de imbinare subtiri si folie ”rafie” donat de fam Holom insa nu este gros si nici f mare... pe litoral e ok , poate sta la vara acolo daca-l ancoram si mai aduc eu 1-2 pliabile , insa pt evenimente ne trebuie ceva serios inchis si pe care sa-l incalzim si unde se poate pot face 1-2 mese festive fara a mai depinde de restaurante , sali , negocieri de meniuri ...