Tracia Caravan a câștigat Marele Premiu - 70.000 de € - la concursul Startarium Pitch Day organizat de Impact Hub și finanțat de ING. Cu acești bani se va realiza prototipul primei rulote românești - Tracia - și se va omologa pentru producția de serie. Mulțumim pentru susținere tuturor rulotiștilor, mulțumim ClubRV. S-auzim numai de bine!
Domnule Bugnar, toată stima pentru idee, pentru muncă și persevetență și, nu în ultimul rînd, pentru frumosul și prestigiosul rezultat obținut. Dorim sa ne țineți la curent cu tot ce întreprindeți pentru realizarea prototipului TRACIA. Sincere felicitări și Doamne ajută !
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Desi e putin spus, FELICITARI !!!
Astfel de oameni pot face diferenta in rulotismul romanesc, in turismul romanesc si - de ce nu - in viitorul romanesc.
Aveti tot respectul meu, Domnule Bugnar ! Tinteti-va promisiunea facuta si nu emigrati !
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Este o veste foarte buna pentru toti rulotistii din Romania. Daca acest proiect se va finaliza iar pretul unei rulote noi va fi mai accesibil, este posibil ca multi dintre noi care avem rulota second hand sa ne reorientam spre cumpararea unei noi rulote si astfel sa se reduca invazia de rulote vechi si foarte vechi din occident. Prin inerventia asociatiei rulotistilor si a altor actori interesati, se poate ajunge si la aprobarea unui program national de tip „rabla” care sa sprijine inoirea parcului de rulote din Romania.
Felicitari si succes echipei conduse de catre domnul Bugnar. Noi suntem alaturi de dumneavoastra.
Nu pot decat sa ma bucur , iar pt cei care vor sa revada articolul din revista Clubrv nr 2 din iunie
ma refer la cei care n au primit fizic revista nr 2
se poatre accesa acest link , iar la paginile 12-13 revedeti subiectul Tracia pe care l am facut impreunacu Gabi Bugnar .
Daca te putem sustine in continuare o vom face pt ca ne dorim o rulota romaneasca si de ce nu, asa cum exista club Duster sa nu existe pe viitor si clubul Tracia... in colaborare cu noi ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salutare Gabriel Bugnar,vreau sa stiu in ce stadiu al proiectului Tracia Caravan te afli,ai realizat prototipul rulotei Tracia,daca da poti posta poze reale cu ea in acest topic si mai vreau sa stiu daca esti prezent cu acest prototip de rulota si la Salonul de nautica si caravan de la Romexpo din perioada 22-25 martie 2018.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro