Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua
Ma numesc Adrian Constantin, sunt din Cluj si vreau sa va multumesc pentru accept.
Pana acum am facut foarte multe iesiri la munte si trasee de creasta cu cortul, exclusiv offcamping, dar de cand familia s-a marit am achizitionat un cort de familie si am inceput sa caut campinguri de la noi si de afara si sa-mi planific iesirile viitoare.
Ma tot gandesc la varianta achizitionarii unei rulote dar deocamdata prefer varianta cortului, de multe ori la iesirile cu prietenii camparea se face in zone in care nu se poate ajunge cu masina.
Ma bucur ca am gasit acest forum si sper sa ma ajutati daca am nevoie de un sfat in privinta unui camping sau , de ce nu, in achizitionarea unei rulote pe viitor
O zi buna,
Adrian
Bun venit tizule :D pe forumul Club Rv-Ro,te asteptam la intalnirile noastre la care trebuie doar sa te inscrii si bineinteles ca te ajutam cu mare placere in alegerea unei rulote si I-ti raspundem la orice intrebare legata de fenomenul rulotistic pe care clubul il dezvolta pe zi ce trece.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro