11-13 NOV Mihai si Gavril întâlnire of camping

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.

Doriti sa participati la o intalnire off camping 11-13 nov ?

Chestionarul s-a închis pe data de 08 Noi 2016, 14:27

da, la Cheia
3
38%
da , la Măgureni
5
63%
da , la Valea Cerbului /Busteni
0
Niciun vot
nu ies cu RV-ul cand este frig
0
Niciun vot
NU doresc sa particip
0
Niciun vot

Voturi totale: 8

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

11-13 NOV Mihai si Gavril întâlnire of camping

Mesaj de Lupu Ciprian »

La initiativa lui Gabi Iancu (IF), postez aici o propunere de întâlnire of camping , într-o varianta care poate fi aleasa printr-un sondaj de opinie ,aici pe forum ...

Cele 3 locatii propuse ,ar fi Cheia (PH), Valea Cerbului/Busteni (PH) sau Magureni (PH)...

Mentionez ca Gabi m-a rugat sa anunt faptul că întalnirea va avea loc numai daca permite vremea , adica nu in conditii de ploaie...

Se vine de vineri 11 nov pana duminica 13nov , se face o plimbare cu bicicletele daca-si aduc si altii bicicletele, iar seara se stă la foc si la palavre.... glume .

La Busteni sau la Cheia se poate face si o excursie pe 2-3h.... ( montana ) , dincolo nu cunosc zona .

Doritorii pot vota... de fapt orice membru al acestui forum poate vota ( avem 2270 de membrii azi ) ...
Au fost peste 3000 dar am sters multe clone... sau conturi facute aiurea si neaccesate.

Am sa rog unul din colegii care au fost la Măgureni, să prezinte fotografii si respectiv pozitia pe harta, ca sa poata fi luata in calcul ca variantă ... cu informatii cu tot...

din ce stiu eu de la Cristi Stoica (Buc) , ar fi aici

https://www.google.ro/maps/place/M%C4%8 ... 25.7510833

si se vine de pe DN1 spre FLoresti la stanga venind de la Ploiesti catre BV, apoi la iesire din Magureni se poate lua apa si se merge spre padure unde este loc destul ...

Locatia Valea Cerbului pt. cine nu stie, este spre cabana Gura Diham/ Busteni(PH ) si de obicei ne campam pe stanga... ( circuland spre cabana ) .
Putem merge si in curte la Cabana la Gura Diham , numai ca se vrea o intalnire off camping... din ce am inteles... deci cu foc s.a.m.d.

Locatia de la Cheia este pe partea stanga ( circulând spre BV) , in Cheia la marginea râului Teleajen sau putem cere acordul fam. Rusu sa mergem la locatia fosta cabana Rusu...

Chestionarul va permite max. 2 optiuni si este deschis 14 zile de azi 25.10 . 2016 pt. a se putea lua o decizie cu acordul majoritatii...

P.S. Sâmbata seara se va canta un ” LA MULTI ANI ” pt. cei care se sarbatoresc de Mihai si Gavril.

Mancare/ bautura isi aduce fiecare in functie de pofte si preferinte ...

NU se fac liste si nu exista costuri .
Iși anunta prezenta cine vrea... ca să-și faca organizatorul o idee...

Daca exista transport pot pune la dispozitia colegilor 2-3 sau 4 pavilioane pliabile... pt. a se crea un spatiu de socializare , insa nu le car eu ... Sunt modele 3x3m si au cam 100kg total cu prelate... acoperis ..... ”pereti ”...paravane latereale.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Re: 11-13 NOV Mihai si Gavril întâlnire of camping

Mesaj de Duret Florin »

Am MAREA PLACERE sa fiu prezent LA CHEIA , acolo unde vine si DL MIHAI RUSU , cel pe care il asteptam cu totii , totodata fiind si cel mai vechi rulotist ....

Alaturi de acesta vor fi prezenti si alti colegi cu NUMELE MIHAI SAU MIHAELA .

Am mai sarbatorit aceasta onomastica si in anii precedenti si ne-am simtit minunat . :D
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Coordonatele locatiei Magureni sunt: N 45.069460 E 25.716553 iar traseu din Bucuresti pina acolo ar fi :
https://www.google.ro/maps/dir/Bucure%C ... 2d45.06946
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Iancu Gabriel
Membru forum
16
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Iancu Gabriel »

Oricine care doreste sa se implice,este binevenit,nu tin mortis de o anumita locatie,eu doresc sincer sa ma vad si cu alte persoane care vor sa si serbeze onomastica si cu cine le face placere,chiar daca nu sunt sarbatoriti.
La onomastica nu se invita,se merge direct,cine are placerea sa vina.
Sa ne vedem cu bine.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Scrie răspuns